Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

15 Νέα επεισόδια στο "50-50"

Το «50-50», μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων ετών, επιστρέφει τη νέα σεζόν στο MEGA, με όλους τους ήρωες σε νέες περιπέτειες για 15 σπαρταριστά επεισόδια.

Ο Νικηφόρος (Πέτρος Φιλιππίδης), ο Μιμης (Παύλος Χαϊκάλης), ο Παύλος (Σάκης Μπουλάς), η Βέτα (Άβα Γαλανοπούλου), η Ειρήνη (Βάνα Ραμπότα), η Ξανθίππη (Μαρία Ανδρούτσου) και η Μαρία (Νικολέτα Καρρά) δίνουν νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές τον ερχόμενο χειμώνα.

Η σειρά «Πενήντα - πενήντα» του MEGA, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, δεν σταμάτησε ποτέ να έχει φανατικούς φίλους. Αυτό, άλλωστε, δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφουν οι επαναλήψεις της, αλλά και η τηλεταινία που προβλήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων του MEGA.

Το κανάλι της Μεσογείων, λοιπόν, πρότεινε αρχικά στους δημιουργούς της σειράς, Βασίλη Ρίσβα, Δήμητρα Σακαλή και Έλενα Σολωμού, να γράψουν έξι τηλεταινίες για να προβληθούν τη νέα σεζόν με συχνότητα περίπου μία κάθε μήνα. Οι συζητήσεις πέρασαν από πενήντα κόσκινα κι αφού παρουσιάστηκαν διάφορα εμπόδια, κάποια στιγμή φάνηκε ότι οι διαπραγματεύσεις οδηγούνταν σε αδιέξοδο και ότι το σχέδιο θα ναυαγούσε. Βασική επιδίωξη όλων ήταν η επιστροφή να περιλαμβάνει όλους ανεξαιρέτως τους χαρακτήρες. Τελικά, οι όποιες δυσκολίες ξεπεράστηκαν και μάλιστα αποφασίστηκε η επιστροφή της σειράς να μη γίνει με τη μορφή λίγων τηλεταινιών αλλά με δεκαπέντε επεισόδια, που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Στο πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές θα συναντήσουν τους ήρωες εν απαρτία, σχεδόν έναν χρόνο μετά τις περιπέτειες που κατέγραψε η τηλεταινία, που προβλήθηκε τον περσινό Ιανουάριο. Στα νέα επεισόδια θα είναι και η Ναταλία (Σοφία Πανάγου) με τον Αχιλλέα (Θάνος Τοκάκης) και την κορούλα της, για την απουσία της οποίας έκλαιγε με μαύρο δάκρυ ο Νικηφόρος στην τηλεταινία. Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων του «Πενήντα-πενήντα» θα ξεκινήσουν, εκτός απροόπτου, τον Νοέμβριο με σκηνοθέτη και πάλι τον Βασίλη Θωμόπουλο, με σκοπό η σειρά να προβληθεί από τον Ιανουάριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...