Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ


Στην Ιαλυσό, την ιστορική πόλη της Ρόδου μας  «ταξιδεύει» ο Χρήστος Νέζος, με την μουσική παρέα του Γιώργου Παπαδόπουλου, την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010 στη 01.30 στο MEGA.
Η αρχαία πόλη της Iαλυσού, μια από τις τρεις  μεγάλες αρχαίες πόλεις του νησιού, εκτείνεται γύρω από το λόφο Φιλέρημο, όπου βρίσκεται και η ακρόπολη με μνημεία της αρχαίας, βυζαντινής και ιπποτικής περιόδου. Ο Χρήστος Νέζος μας ξεναγεί στις πιο μαγευτικές γωνιές της περιοχής, όπου ο νεαρός τραγουδιστής ερμηνεύει ορισμένες από τις επιτυχίες του πρόσφατου CD του με τίτλο «Μαζί μου σε θέλω»: στο Μοναστήρια της Παναγίας της Φιλερήμου και στο «Δρόμο του Μαρτυρίου», στη διάσημη παραλία της Ιαλυσού -όπου κάθε χρόνο πραγματοποιείται το παγκόσμιο πρωτάθλημα σέρφινγκ- αλλά και στη μεγάλη πλατεία της Ιαλυσού.
Μία από τις  ωραιότερες στιγμές της εκπομπής είναι όταν ο Χρήστος Νέζος και ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την κιθάρα του, γύρω από μια μεγάλη φωτιά στην παραλία της Ιαλυσού μας θυμίζουν αγαπημένα τραγούδια.
   
«Ταξιδεύοντας στην Ιαλυσό της Ρόδου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο», την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010 στη 01.30 με τον Χρήστο Νέζο στο MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...