Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μ. Ηλιάκη: «Η Τατιάνα μου φέρνει άγχος»

Μπορεί το «Δέστε τους» να έχει κατεβάσει αυλαία εδώ και πολύ καιρό, όμως το… επεισοδιακό κλείσιμο της εκπομπής φαίνεται ότι απασχολεί ακόμα.

Έτσι η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξή της στο TV Έθνος δίνει τις δικές τις απαντήσεις για το κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή και φυσικά μιλά και για τον φετινό ανταγωνισμό που αναμένεται πολύ μεγάλος.

«Δεν αποφάσισα εγώ ποιος θα φύγει από την εκπομπή. Φαντάζομαι αποφάσισαν αυτοί που αποφασίζουν για τέτοια θέματα, το κανάλι, δεν ξέρω… Επειδή πάντως πολλά ακούστηκαν, όχι δεν αποφάσισα εγώ. Δεν έχω τη δύναμη να αποφασίζω ποιος θα μείνει ή θα φύγει από το κανάλι», λέει  η Μ. Ηλιάκη θέλοντας να δώσει ένα τέλος στα όσα ακούστηκαν για την εμπλοκή της στην αποχώρηση της Δ. Αιγινίτη.

Η παρουσιάστρια παραδέχεται ότι υπήρξαν αρκετοί τσακωμοί στα παρασκήνια της εκπομπής, χαρακτηρίζοντάς τους όμως κάτι λογικό σε όλες τις συνεργασίες, ενώ για τον περιβόητο καυγά της με τη Δ. Αιγινίτη για την ανθοδέσμη που έλαβε στην τελευταία εκπομπή λέει:

«Δεν ενοχλήθηκα με την ανθοδέσμη, απλώς με ενοχλεί όταν στον αέρα της εκπομπής γίνονται πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω. Ο αρχισυντάκτης ή ο υπεύθυνος του πλατό οφείλει να ενημερώνει τους παρουσιαστές για τα πράγματα που γίνονται στο πλατό και να μην συμβαίνουν σε ζωντανές εκπομπές πράγματα ανεξέλεγκτα. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν με ενόχλησε η Δήμητρα, δεν έκανα καμία παρατήρηση στη Δήμητρα».

Πάντως λίγο πριν ξεκινήσει η καινούργια χρονιά η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει ότι είναι ήδη αγχωμένη. Ο λόγος; Η Τατιάνα Στεφανίδου που θα βρίσκεται καλώς εχόντων των πραγμάτων απέναντί τους, αλλά και γενικά όλος ο ανταγωνισμός.

«Είχα μια ελπίδα ότι η Τατιάνα θα πήγαινε το πρωί. Η αλήθεια είναι ότι ο ανταγωνισμός αυξάνεται. Εγώ με αυτά αγχώνομαι πολύ. Και με την Τατιάνα και με το τι θα βάλει το MEGA απέναντί μας. Και πέρσι με τα σήριαλ σε επανάληψη είχα πολύ άγχος», λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...