Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Το «άκυρο» του Άρνι σε Λιάγκα-Σκορδά

Μήπως σας έλειψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;;; Ο Άρνι επιστρέφει και θα μοιράζει... λεφτά με τη σέσουλα στο τηλεπαιχνίδι «The Million Pound Drop» , το οποίο αναμένεται, λόγω οικονομικής κρίσης να τινάξει τα μηχανάκια τηλεθέασης στον αέρα.


«Θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μία ή δύο φορές την εβδομάδα κι αυτό γιατί θα είναι «ζωντανό» τηλεπαιχνίδι, θα είναι περίπου ωριαία η διάρκειά του και σκοπό έχει να μοιράσει λεφτά στους τηλεθεατές, τα οποία μάλιστα θα δίνει επιτόπου, εκείνη την στιγμή» αποκάλυψε στο Star η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο Γρηγόρης με 8 ερωτήσεις θα μοιράζει επιτόπου χρήματα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με μία μόνο εισέπραξαν ένα «όχι».

Ο παρουσιαστής του νέου πρωινού του Mega, κάλεσε τον Γρηγόρη να του κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα κι ο Θεσσαλονικιός είπε όχι!


Ραγδαίες όμως είναι οι τηλεοπτικές εξελίξεις και για όλα γνωστά ονόματα της σοουμπιζ...

Τα λαγωνικά του Just the two of us χτύπησαν καλλίφωνο λαβράκι, τη Μαρία Μπεκατώρου!

«Ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, μ\' αρέσει να τραγουδάω» μας είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια θα είναι μια από τις παίκτριες του σόου που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ η Ελένη Φουρέιρα θα είναι στην  απέναντι πλευρά, στους επαγγελματίες.


«Δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα μόλις βεβαιωθούμε θα σας ενημερώσω» είπε η μελαχρινή σεξοβόμβα.


Ανάλογη πρόταση δέχτηκε και η Νάντια Μπουλέ, η οποία το σκέφτεται ακόμη…

Με τον Νίκο Παπαδάκη δεν ξέρει κανείς ακόμα τι θα κάνει... Μάλλον τσάμπα έβγαζε το πουκάμισο του στο πρωινό και μοίραζε φιλιά στο στόμα σε καλεσμένες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...