Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ο Ονούρ έχει... κόρη!

Νέες θύελλες περιμένουν τον Ονούρ και την Σεχραζάτ από… Δευτέρα.

Ο Ονούρ ανακαλύπτει ότι ο Τανέρ και η Σεχραζάτ είναι παλιοί φίλοι και για τον λόγο αυτό αποφασίζει να σταματήσει την συνεργασία μαζί του, γεγονός που εξοργίζει την αγαπημένη του.

Δεν είναι όμως το μοναδικό πρόβλημα στην σχέση του ζευγαριού.

Ο Ονούρ μαθαίνει ότι έχει μια κόρη με την πρώην αρραβωνιαστικιά του και αποφασίζει να το κρατήσει μυστικό από την Σεχραζάτ μέχρι να βεβαιωθεί ότι είναι πραγματικά δικό του παιδί.

Μέσα του όμως βασανίζεται, καθώς από την μια θέλει να την κρατήσει σε απόσταση την «μικρή», από την άλλη όμως τον «τρώει» η περιέργεια να την γνωρίσει.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω του και φεύγει ταξίδι προκειμένου να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του.

Η συμπεριφορά του βέβαια δεν περνάει απαρατήρητη από την Σεχραζάτ, όπως και από τον Κερέμ, ο οποίος περίεργος για το μυστηριώδες ταξίδι αρχίζει να το «ψάχνει».

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τον Ονούρ άλλο ένα πρόβλημα προκύπτει, όταν δεν βρίσκει την Νιλουφέρ (την κόρη του).

Το βάρος του είναι τόσο μεγάλο που αποφασίζει να πει τα πάντα στον Κερέμ.

Εν τω μεταξύ, ο Αλί Κεμάλ, που στην αρχή της εβδομάδας αφήνει στα σκαλιά της εκκλησίας την Αχού, πείθεται τελικά να την παντρευτεί και να προσπαθήσουν μαζί να κάνουν τις δίδυμες να την συμπαθήσουν. Μάταια όμως!

Και σαν μην έφτανε το πρόβλημα με τις δίδυμες -τσουπ!- έρχεται και η μαμά της Αχού να εγκατασταθεί στο σπίτι των νιόπαντρων, δημιουργώντας νέα προβλήματα στο ζευγάρι…

Πηγή: TV Ζάπινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...