Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Καπουτζίδης για το «Just The Two of Us»

Τα κείμενα των τρέιλερ του «Just The Two of Us» γράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης και παράλληλα ετοιμάζεται για την παρουσίαση του ριάλιτι όπου οι επώνυμοι θα πιάσουν το μικρόφωνο!

«Δεν θα μπορούσα να βρεθώ ξαφνικά σε ένα πλατό χωρίς να ξέρω τι μου γίνεται. Αν δεν γνωρίζω κάτι καλά, δεν μπορώ να το στηρίξω», δήλωσε σε συνέντευξή του.

Στην μελέτη το έχει ρίξει ο Γιώργος που αναλύει κάθε πτυχή του σόου, όπου 24 αστέρια θα παρελάσουν από το πλατό και 12 τραγουδιστές με 12 τηλεπερσόνες θα... ξελαρυγγιάζονται κάθε εβδομάδα για να βγει ο καλύτερος.

«Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω τις εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει», πρόσθεσε ο μέλλων παρουσιαστής που θα βάλει και δικές του πινελιές στο σόου.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν «κλείσει» θέση στους τραγουδιστές οι Καίτη Γαρμπή, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ραλλία Χρηστίδου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ελένη Φουρέιρα και Κώστας Καραφώτης!

Tέλος, παρά τις φήμες που ήθελαν την Καίτη Γαρμπή ως συμπαρουσιάστρια, στο πλευρό του Καπουτζίδη θα βρεθεί μια... Κατερίνα, η Στικούδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...