Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

«Η Ελένη μπορεί και να «πάρει» ολόκληρη την σεζόν»

Στους φετινούς τους ανταγωνιστές, αλλά και στο τι αποκόμισαν από την περυσινή σεζόν επικεντρώνονται ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος, στην συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. Κάνουν, δε, και μία δήλωση-έκπληξη για την Ελένη Μενεγάκη, την οποία θεωρούν ως την βασική τους αντίπαλο φέτος.

Το τηλεοπτικό δίδυμο που πρώτο «εγκαινίασε» τον συνδυασμό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην ζώνη 10-1, αναφέρεται στην δημοσιογραφική ομάδα που διαθέτει φέτος, την οποία χαρακτηρίζει ως μία από τις καλύτερες, στην προσπάθεια που θα κάνουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και στο ποιον εκ των Λιάγκα-Σκορδά και Ελένης Μενεγάκη θεωρούν ως τον πιο ισχυρό αντίπαλο φέτος. Ο Γιώργος Καραμέρος απαντά: «Εγώ νομίζω ότι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη διαδρομή στη ζώνη είναι η Ελένη Μενεγάκη. Το Mega κάνει αλλαγή στα πρόσωπα, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο ύφος και στο περιεχόμενο της εκπομπής. Θεωρώ ότι η Μενεγάκη είναι ο ισχυρός παίκτης στη ζώνη. Δεν μετράει όμως μόνον ο παρουσιαστής, μετράει και το περιεχόμενο. Κι εμείς έχουμε πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο, ειδικά φέτος».

«Η Ελένη είναι εξαιρετικά έμπειρος παίκτης στο επικοινωνιακό κομμάτι και ξέρει να τραβάει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Αυτό δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Οποιος πει ότι σχόλασε ή ότι ανήκει στο παρελθόν θα πρέπει να είναι αφελής. Ο πιο έμπειρος παίκτης αυτή τη στιγμή στη ζώνη είναι η Μενεγάκη», είναι η απάντηση που δίνει ο Σπύρος Χαριτάτος.

Πώς όμως συνδυάζεται η επαγγελματική πρωτιά σε σχέση με την έκθεση της προσωπικής της ζωής; «Αυτό που μετράει είναι μόνο η επόμενη ημέρα. Η Μενεγάκη είναι εδώ. Ηταν τρίτη σε τηλεθέαση στο α’ εξάμηνο και τερμάτισε δεύτερη στο τέλος. Με δύο-τρία επικοινωνιακά περιστατικά, έτσι όπως είναι η ζωή της, μπορεί να πάρει την σεζόν ολόκληρη», λέει ο Σπύρος Χαριτάτος, εκπλήσσοντας το κοινό με αυτήν την δήλωση, ενώ ο Γιώργος Καραμέρος συμπληρώνει«Ούτε εμένα στην παιδική χαρά θα δουν, ούτε τον Σπύρο στο γυμναστήριο».

Καλώς να ορίσουν οι ανταγωνιστές μας λοιπόν, λέει το δίδυμο των Καραμροχαριτάτων, που αποκάλυψαν ότι τους ζητήθηκε να είναι σχολιαστές στο δελτίο ειδήσεων του Ant1, αλλά ακόμη βρίσκονται σε συζητήσεις για κάτι τέτοιο. Τέλος, σε σχέση με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το Top Chef, απαντούν: «Της προτάθηκε να είναι στο Top Chef. Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι σε μία ζωντανή εκπομπή θα έπρεπε τρεις στις πέντε ημέρες να έχει μαγνητοσκοπημένη την ενότητά της. Της είπαμε ότι είναι στριμωγμένα τα πράγματα και ότι θέλαμε να είναι κοντά μας. Η λογική του μαγνητοσκοπημένου δεν φέρνει κοντά τον τηλεθεατή. Το σκέφτηκε και μας είπε ότι νιώθει πιο υγιής κοντά μας και ότι αν όντως είναι τόσο καλές οι προκλήσεις, θα έλθουν και στο μέλλον. Το γεγονός ότι επένδυσε σε αυτό που ζει με κάποιους ανθρώπους είναι πολύ όμορφο και την ευχαριστούμε δημόσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...