Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

‘Γκαζώνει‘ το MEGA με το ΝΗΣΙ !

Με τέσσερις νέες σειρές, επτά καινούργια προγράμματα στον τομέα της ψυχαγωγίας και πολλές κινηματογραφικές πρεμιέρες εμπλουτίζει το πρόγραμμά του το Mega για τη σεζόν 2010-2011. Στελέχη του καναλιού παρουσίασαν χτες το νέο του πρόγραμμα, σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

Λέχου - Μάϊνας στο ΝΗΣΙ
Ειδικότερα, από τις 9 συνολικά σειρές που θα προβάλει τη νέα σεζόν οι 4 είναι καινούργιες, με «Το Νησί» να ξεχωρίζει, καθώς πρόκειται για μια σειρά υψηλών προδιαγραφών που κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στις 21:50.

Οι υπόλοιπες σειρές είναι η «Γενιά των 592 ευρώ», «Οι κούκλες», με πρωταγωνίστριες 4 γυναίκες ηλικίας από 30 ως 40, το «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», μια ποπ σάτιρα της τηλεόρασης - η πρώτη ελληνική σειρά animation, ενώ επιστρέφει και η παρέα του «50-50» με τον 3ο κύκλο.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, το Μega εντάσσει 7 νέα προγράμματα (έχει συνολικά 12), τα οποία είναι: το «Πρωινό mou» με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, το «Master Chef» με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου, το «uMan», το πρώτο multiplatform απόλυτα διαδραστικό reality show στην Ελλάδα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το «Food and the City» με τον βραβευμένο σεφ Βασίλη Καλλίδη, το «Just the Two of Us», το επιτυχημένο show του BBC με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού, το τηλεπαιχνίδι «Money Drop» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και το «Οι κηπουροί του Μega» με τους γεωπόνους Μάκη Τσόκα, Σωτήρη Βρεττό και Γιάννη Παναγιωτόπουλο.

Για τη νέα σεζόν το Mega επιφυλάσσει και πολλές κινηματογραφικές πρεμιέρες στο «Μega cinema».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...