Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Η «επίθεση» του ALPHA στις «Νοικοκυρές» του ΑΝΤ1

«Νοικοκυρές εσείς; Κορίτσια εμείς!» Ποιοι το λένε αυτό; Μα τα κανάλια ΑΝΤ1 και Alpha. Οπως κάθε χρόνο να ήταν "η ζήλεια ψώρα".

Ως γνωστό το «Real Housewives» είναι μία από τις τρεις εκπομπές της καινούργιας σεζόν που είχε… βιαστεί να ανακοινώσει ο ALPHA στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Τελικά μπορεί το ριάλιτι (γιατί περί αυτού πρόκειται!) να κατέληξε στα χέρια και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αλλά τα στελέχη στο κανάλι της Κάντζας… θέλουν τις νοικοκυρές τους! Ή κάτι που να… θυμίζει νοικοκυρές!
Έτσι έψαξαν στις διεθνείς τηλεοπτικές αγορές, είδαν και έκλεισαν ένα παρόμοιου ύφους ριάλιτι, το «Sunshine Girls». Τι είναι τα… λαμπερά κορίτσια και πώς θα προσπαθήσουν να δώσουν λίγη από τη «λάμψη» τους και στο πρόγραμμα του ALPHA;

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο κανάλι της Κάντζας:

«Sunshine Girls: δυναμικές, κοσμικές γυναίκες μας ανοίγουν την πόρτα του λαμπερού τους κόσμου και μας αποκαλύπτουν τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Επιτυχημένες, ανερχόμενες, διάσημες, σύζυγοι, νοικοκυρές, επιχειρηματίες. Κινούνται στους ίδιους κύκλους, παρευρίσκονται στα ίδια κοσμικά events και έχουν ένα μεγάλο πάθος που μοιράζονται μαζί μας: την κοσμική ζωή!»
Τα «Λαμπερά κορίτσια» θα κάνουν πρεμιέρα τον καινούργιο χρόνο, δηλαδή γύρω στον Φλεβάρη του 2011. Μπορεί οι υπεύθυνοι του ALPHA να μην έχουν αποφασίσει ακόμα ποιος θα το παρουσιάσει, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ως πιο πιθανές είναι η Κατερίνα Καραβάτου και η Μπέττυ Μαγγίρα.
Πάντως, στο κανάλι της Κάντζας… εκνευρίστηκαν τόσο πολύ που έχασαν τις «Νοικοκυρές» που έψαχναν πυρετωδώς να βρουν παρόμοια εκπομπή και να τις αντικαταστήσουν! Έτσι, βρίσκοντας τα «Λαμπερά κορίτσια» στέλνουν μήνυμα στον ΑΝΤ1 «Νοικοκυρές εσείς; Κορίτσια εμείς!». Άλλωστε πολλά από όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο είναι θέμα… εκδίκησης! gatamedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...