Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤ-1 Η Χούκλη η νέα πρόταση και τα ριάλιτι η "λύση"..

Ο ΑΝΤ1 έδωσε και φέτος το καθιερωμένο του ραντεβού με τους ανθρώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, σε μια ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου του προγράμματος, χθες το βράδυ στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Σόου, ριάλιτι, σειρές ελληνικές και ξένες διαθέτει φέτος το κανάλι του Αμαρουσίου, που έχει συγκροτήσει ένα αξιόλογο πρόγραμμα, το οποίο θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή.

Ενημέρωση
Η σεζόν ξεκίνησε με μια νέα πρόταση στην ενημέρωση, το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη, ένα δελτίο με άποψη, αξιοπιστία και χωρίς περιττά λόγια. Την καθημερινή μας ενημέρωση συμπληρώνει και φέτος η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ψυχαγωγία
Απόλυτη κυριαρχία φαίνεται πως θα έχει στον ΑΝΤ1 ο ψυχαγωγικός τομέας, καθώς θα προβληθούν πολλά talent shows και πρωτότυπα παιχνίδια. Το ξεκίνημα της σεζόν φέρνει στον ΑΝΤ1 τέσσερα πολύ «δυνατά» προγράμματα: ένα θρυλικό τηλεπαιχνίδι και τρία shows. Πρόκειται για τα γνωστά κι αγαπημένα «The X Factor», με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, και «Next Top Model», με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, το διεθνώς επιτυχημένο και βραβευμένο «Top Chef», που κάνει τώρα πρεμιέρα και στην Ελλάδα, με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ, αλλά και την επιστροφή του «Deal», του παιχνιδιού που μοίρασε τα περισσότερα χρήματα στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Παράλληλα, κάποιες «σταθερές αξίες» του ΑΝΤ1 μας δίνουν και πάλι ραντεβού: ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος «10 με 1 μαζί», η Μαρί Κυριακού «Με αγάπη», οι φοβεροί «Ράδιο αρβύλα» (Αντώνης Κανάκης , Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Κιούσης) αλλά και ο Θέμος Αναστασιάδης με το «Ola 11».
Το πρόγραμμα συμπληρώνουν αγαπημένες ελληνικές σειρές, η «Ονειροπαγίδα», που επιστρέφει για 2η σεζόν, και τα τελευταία επεισόδια της σειράς «Κάρμα». Ακόμη, συνεχίζονται οι «μεγάλες Πέμπτες» του ΑΝΤ1, με τρεις ελληνικές ομάδες να διεκδικούν την ευρωπαϊκή διάκριση στο Europa League. Στον ψυχαγωγικό τομέα περιλαμβάνονται, επίσης, ένα επιλεγμένο ξένο πρόγραμμα με τις καλύτερες Prime Series, η συνέχεια των δύο τουρκικών σειρών «Χίλιες και μια νύχτες» και «Kismet», οι δύο απολαυστικές κωμικές σειρές του Σαββατοκύριακου «How I met your mother» και «Samantha who» και, όπως πάντα, επιτυχημένες ταινίες.

Προσεχώς
Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα προστεθούν στο πρόγραμμα τα «Dancing with the stars», «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «Με το δεξί», «Wipe out», «Real housewives», «Don’t tell the bride», «Deal with it», οι σειρές «Πόλεμος των άστρων», «Ελεύθερος και ωραίος», «Steps» και «Χωρίς όρια» και οι ξένες σειρές «True blood» (3ος κύκλος), «The Pacific», «Prison break» (4ος κύκλος), «Criminal minds» (3ος κύκλος) και «Brothers and sisters».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...