Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

KISMET: Η Λάμια απομακρύνεται απ' όλους

KISMET  και σήμερα Τρίτη στον ΑΝΤ1 και η Λάμια απομακρύνεται απ' όλους, θέλοντας να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή. Αφήνει πίσω της το παρελθόν και εγκαθίσταται σε μια μικρή πόλη. 

Η απουσία της Λάμια απομακρύνει και τον Τζεμίλ από τη Μάκμπουλε, η οποία προσπαθεί με θεραπείες να σταθεί στα πόδια της. 

Ο Σαΐμπ, θέλει να βοηθήσει τον μοναχογιό του να συνέλθει. Βάζει σκοπό να τον παντρέψει με τη Λάμια και πάει να τη βρει. 

Όμως αυτό το σχέδιο δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί. Παράλληλα, η Μάκμπουλε θέλει τη Λάμια κοντά της και για όσα έχει περάσει, θεωρεί υπεύθυνο τον Κενάν. Πιστεύει ότι αυτός ήταν η αιτία που έφυγε η Λάμια, και ότι αυτός μπορεί να τη φέρει πίσω. 

Η Σουζάν κρατάει συντροφιά στη Μάκμπουλε και είναι το μόνο άτομο που επικοινωνεί με τη Λάμια. Στο μεταξύ ο Κενάν και η Τζαβιντάν αποφασίζουν να παραμείνουν μαζί. Ωστόσο, ο Κενάν νιώθει ακόμα μπερδεμένος και μόνο η επιτυχία του καινούργιου του δίσκου καταφέρνει να τον εμψυχώσει. 

Η Λάμια προσαρμόζεται εύκολα στην καινούργια της ζωή με την κορούλα της, δουλεύοντας ως σερβιτόρα. Όμως, για πόσο θα διαρκέσει αυτό; Τα ίχνη που άφησε πίσω της, δεν σβήνονται τόσο εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...