Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Λιλιπούτειοι "Master chef"

Jedi master chefImage by Brintam via FlickrΜετά την επιτυχία του «Master chef» στο Mega, οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτονται έντονα να προχωρήσουν σε αντίστοιχο πρόγραμμα, αυτή τη φορά με λιλιπούτειους μάγειρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν για την επόμενη σεζόν ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο για τους μικρούς σεφ - χωρίς όμως να υπάρχει εγκλεισμός στο σπίτι.

Η κριτική επιτροπή αναμένεται να είναι η ίδια: Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος ήδη έχουν μιλήσει με τους υπευθύνους του καναλιού προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία (αν και, ομολογουμένως, έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους αφού το trailer για αναζήτηση παιδιών θα ξεκινήσει να προβάλλεται λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για το καλοκαίρι).

Ετσι, αφού ενημερώθηκαν για το νέο project, κοίταξαν τα πρακτικά θέματα της εκπομπής. Σε ένα τέτοιο ειδικό πρόγραμμα φυσικά θα παρθούν τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας, όπως ειδικοί πάγοι και εστίες για να μην πάθουν κάποιο ατύχημα τα παιδιά την ώρα που θα δημιουργούν, ενώ έχουν ήδη μελετήσει και βρει ειδικά μαχαίρια κοπής (προκειμένου να μην έχουμε τα ίδια που συνέβησαν στους ενήλικους παίκτες).

Οσο για το τι μπορεί να γίνει με την Ευγενία Μανωλίδου, όλα είναι πιθανά. Προς το παρόν, μπορεί να πάρει μέρος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όμως τη νέα σεζόν όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά το να αναλάβει και πάλι την παρουσίαση του «νόστιμου» παιχνιδιού. Εξάλλου, η Ευγενία έχει ένα βασικό πλεονέκτημα: ότι και η ίδια είναι μητέρα και ξέρει πώς να προσεγγίζει τα παιδιά.

Ακόμα και αυτά που δεν θα περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού θα βρουν σίγουρα στήριγμα και μια αγκαλιά για να παρηγορηθούν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...