Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Επιστρέφει στο Αλ Τσαντίρι ο Λαζόπουλος 1η Φλεβάρη

Επιστρέφει στο Αλ Τσαντίρι ο Λαζόπουλος 1η Φλεβάρη
Αν ισχύει πως ό,τι συμβεί την πρωτομηνιά θα γίνεται όλο τον μήνα, τότε ο Φλεβάρης θα μας πάει καλά, αφού τη συγκεκριμένη μέρα επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και είναι σίγουρο ότι στο πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της καινούργιας χρονιάς θα πέσει πολύ γέλιο, αφού θα κάνει ποδαρικό ο Παύλος Χαϊκάλης!

Η συνάντηση κορυφής των δύο ηθοποιών αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο διαθέτουν φοβερό χιούμορ. Ενώ μάλιστα λεγόταν πριν από καιρό ότι είχαν διαφωνήσει, αποδεικνύεται ότι όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι σχέσεις τους είναι άριστες.

Ετσι, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τον Παύλο Χαϊκάλη μεταμφιεσμένο σε γιαγιά να μιλάει με τον «Μήτσο» της, όπως στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», μια συνεργασία που άφησε εποχή.

Οι δύο άνδρες θα μας προσφέρουν πλούσια σάτιρα, αλλά και σχολιασμό της επικαιρότητας με τον δικό τους τρόπο. Παράλληλα -σύμφωνα με πληροφορίες- η ομάδα του Λάκη εργάζεται πυρετωδώς για το «Αλ Τσαντίρι».

Ηδη οι συνεργάτες του έχουν μαζέψει άφθονο υλικό από την επικαιρότητα, αλλά και από τα τηλεοπτικά δρώμενα, και ο ίδιος προσωπικά επιλέγει τα video που θα προβληθούν ώστε να κάνει και τους θεατές στο στούντιο αλλά και τους τηλεθεατές να… καταρρεύσουν από τα γέλια!
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...