Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

720.000€ δώρισαν οι Ράδιο Αρβύλα και WIND στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Το ποσό των 720.000€ δώρισαν η WIND και οι Ράδιο Αρβύλα στην «Κιβωτό του Κόσμου» για την ενίσχυση του έργου δημιουργίας Κέντρου Μέριμνας & Στήριξης Μητέρας και Παιδιού.

Το ποσό προέκυψε από την επιτυχημένη συνεργασία της WIND με τους Ράδιο Αρβύλα τον περασμένο Ιούνιο για τη δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας της WIND Καρτοκινητής και ύστερα από απόφαση των συντελεστών της εκπομπής να δωρίσουν το σύνολο της αμοιβής τους, ύψους 550.000€ στην «Κιβωτό του Κόσμου». Η WIND από την πλευρά της όπως είχε δεσμευτεί, διέθεσε στο ίδρυμα το ποσό των 170.000€.

Η δωρεά των χρημάτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/1/2011 με την παράδοση δύο επιταγών στην «Κιβωτό Του Κόσμου». Ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου και τα παιδιά του ιδρύματος, υποδέχθηκαν στο αμφιθέατρο του κτιρίου τους δημοφιλείς παρουσιαστές και τα στελέχη της WIND.

«Πριν από 6 σχεδόν μήνες είχαμε δώσει μια υπόσχεση και σήμερα είμαστε εδώ για να την κάνουμε πραγματικότητα. Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε ουσιαστικά ένα τόσο σημαντικό έργο, όσο του πατέρα Αντώνιου» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης και κατέληξε: «Ευχόμαστε στον ίδιο και στους εθελοντές που αφιερώνουν καθημερινά την ψυχή τους για τη λειτουργία του ιδρύματος να έχουν υγεία και δύναμη για ακόμα καλύτερη συνέχεια».

«Η απόφαση των Ράδιο Αρβύλα να διαθέσουν το σύνολο της αμοιβής τους σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό είναι αξιέπαινη ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο για την ελληνική κοινωνία. Ως WIND θέλουμε να τους δώσουμε για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήρια μας», δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Γιώργος Τσαπρούνης και συνέχισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να βρισκόμαστε ξανά1 σήμερα εδώ για να συμβάλλουμε στη δημιουργία του νέου Κέντρου Μέριμνας & Στήριξης Μητέρας και Παιδιού στην Αθήνα. Πιστεύουμε ότι συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε ένα εξαιρετικό έργο και νιώθουμε ακόμα πιο κοντά στην Κιβωτό Του Κόσμου και τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...