Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τηλεοπτικά σόου στα πρωϊνάδικα με "γλάστρες" τους μαθητές

Τηλεοπτικά σόου στήνουν τα πρωϊνάδικα με "γλάστρες" τους μαθητές και μάλιστα σε ώρα μαθήματος!

Μέσα στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό τα κανάλια δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα και εκμεταλεύονται το θέμα των μετατάξεων για να βγάλουν παιδιά και καθηγητές σε απευθείας συνδέσεις!

Το ωραίο είναι ότι το ΕΣΡ δεν έχει κάνει κάτι και δεν τραβά το αυτί των παρουσιαστών , των αρχισυντακτών και των καναλαρχών ούτε έχει επιβάλει πρόστιμα όπως συνήθίζει σε άλλες - λιγότερο προκλητικές περιπτώσεις.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι "έκκληση στους φορείς της εκπαίδευσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης να μην εμπλέκουν τα παιδιά σε αντιπαραθέσεις, που αφορούν στις συνενώσεις σχολικών μονάδων απηύθυνε σήμερα η υπουργός Παιδείας".

«Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους, να βγαίνουν τα παιδιά από τις τάξεις και να χρησιμοποιούνται ως θέαμα σε κανάλια και μάλιστα σε ώρες μαθήματος», επισήμανε η κ. Διαμαντοπούλου.

Το υπουργείο, τόνισε, είναι ανοιχτό σε κάθε συζήτηση, σε κάθε κριτική και αντιπαράθεση, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει και μια «κόκκινη γραμμή», ενώ ζήτησε τέλος από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κατάθεση των επιχειρημάτων στο συγκεκριμένο θέμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...