Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Nip tuck oλοκληρώνεται η δραματική σειρά που προκάλεσε με την ωμή αλήθεια της.

The Carver revealedImage via WikipediaΤην Τετάρτη 6/7 στη 01:00, ολοκληρώνεται η δραματική σειρά, nip tuck που προκάλεσε με την ωμή αλήθεια της.

Με την πελατεία του γραφείου να μειώνεται και την πλαστική χειρουργική να χάνει ολοένα και περισσότερο την απήχησή της, ο Σον και ο Κρίστιαν αποφασίζουν να προωθήσουν, με ένα ιδιαίτερο τρόπο, την χειρουργική τους πείρα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν το ιατρείο. Η Τζούλια τους επισκέπτεται και μοιράζεται μαζί τους συνταρακτικά νέα ενώ παράλληλα απορρίπτει “ρομαντικές” προτάσεις και από τους δυο. Ένας παλιός, μεγάλος, έρωτας του Ματ, η Άβα Μουρ και πέτρα του σκανδάλου, έρχεται στην πόλη τη στιγμή που εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Ραμόνα. Συνταρακτικά νέα θα αποκαλύψει, με τη σειρά της, και η Λιζ. Η ώρα της αλήθειας για τους δύο πρωταγωνιστές, τον Κρίστιαν και τον Σον φθάνει. Η επί δεκαετίες, πολυτάραχη, γεμάτη σκαμπανεβάσματα αλλά και αμοιβαία σχέση αγάπης και μίσους ζωή τους, θα αποδειχθεί αν είναι αρκετά δυνατή...

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να γυριστεί και 7ος κύκλος αλλά τελικά αποφασίστηκε η σειρά να ολοκληρωθεί στον 6ο κύκλο. Ο πρόεδρος του καναλιού FX, που προβάλει τη σειρά, Τζον Λαντγκράφ, δήλωσε «είχε φτάσει η ώρα για να συμβεί αυτό» και εξέφρασε την αμφιβολία του πως οποιαδήποτε άλλη εκπομπή του καναλιού δεν θα ξεπερνούσε ποτέ τα 100 επεισόδια. Μάλιστα, για να γίνουν πιο κατανοητοί οι λόγοι της ολοκλήρωσης του «Νip/Tuck», ανέφερε για κάποιες παλιότερες επιτυχημένες σειρές πως «εάν είχαν ξεπεράσει τα 100 επεισόδια θα έριχναν την ποιότητα και το επίπεδο τους». Τέλος, σημείωσε πως «η επιτυχία μιας σειράς συνδέεται με την περιορισμένη διάρκεια ζωής της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...