Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τέρενς Κουίκ: Παρέδωσε "μαθήματα" τηλεθέασης σε... STAR και Τατιάνα!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν χτες ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Kontra Channel, Τέρενς Κουίκ και μίλησε για τη ζωή του. Η εξομολόγηση του γνωστού δημοσιογράφου, στην πρώην "μαθήτρια" και συνεργάτιδά του Τατιάνα, "καθήλωσε" πολλούς τηλεθεατές σημειώνοντας...
πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Για του λόγου το αληθές την ώρα που ο Τέρενς Κουίκ μιλούσε για τους τρεις γάμους του και την οικογένεια του γιού του, η τηλεθέαση έφτασε το 17,8% στο μέσο όρο.

Αυτά τα νούμερα είχαν αρκετό καιρό να του δουν οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κηφισιάς και θα... "έτριβαν" τα μάτια τους. Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θεωρείται ίσως η καλύτερη - σε νούμερα - εκπομπή του Star και αν κοιτάξει κανείς τον πίνακα της AGB δύσκολα θα βρει άλλα διψήφια ποσοστά. Ακόμη και η Μελέτη εμφανίζεται πεσμένη το τελευταίο διάστημα παρά το χωρισμό της, αφού τη Δευτέρα σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 10,4% .

Μήπως τελικά οι σοβαρές συνεντεύξεις με λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης πουλάνε πιο πολύ από το άσκοπο lifestyle; Ας μελετήσει τα νούμερα που έκανε ο Κουίκ στην Τατιάνα, τόσο η ίδια, όσο και η Ελεονώρα με τη Λαμπίρη, μπας και πάρουν λίγο τα πάνω τους.
markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...