Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Ιατρικές Υποθέσεις»: Πάρτι για το φινάλε

Η αμερικανικής παραγωγής ιατρική σειρά «Ιατρικές Υποθέσεις» (House Μ.D), ξεκίνησε στις ΗΠΑ πριν από 8 χρόνια, στις 16 Νοέμβριου 2004, από το δίκτυο FOX. Αυτή την περίοδο προβάλλεται ο 8ος και τελευταίος κύκλος.

Όπως έχουν ήδη ανακοινώσει οι παραγωγοί της σειράς, στις 21 Μαίου θα προβληθεί στις ΗΠΑ το τελευταίο από τα 22 απολαυστικά επεισόδια του 8ου κύκλου. Με αφορμή το τέλος των γυρισμάτων, οι παραγωγοί οργάνωσαν ένα πάρτι ανάλογο της τεράστιας επιτυχίας της σειράς.

Καλεσμένοι όλοι οι πρωταγωνιστές, χωρίς βέβαια τις άσπρες μπλούζες του Princeton Hospital, αλλά με σμόκιν και μακριές τουαλέτες που υπογράφουν μεγάλοι σχεδιαστές. Το πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στο Cicada Club του Λος Άντζελες, το Σάββατο 20/4, τίμησε σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του ο πρόεδρος του FOX, Κέβιν Ρέιλι. Βλέποντας το μικρόφωνο ο Χιού Λόρι δεν κρατήθηκε και με κοινό τους συναδέλφους του, ξεδίπλωσε το μουσικό του ταλέντο ερμηνεύοντας τραγούδια από το CD του «Let them talk».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς με τα 16 βραβεία EMMY, 2 Χρυσές Σφαίρες και πολλές τιμητικές διακρίσεις ανά τον κόσμο, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το αινιγματικό τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «Όλοι πεθαίνουν» (Everybody dies) που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Βέβαια, κανείς δεν αποκάλυψε το τι πραγματικά θα συμβεί, αλλά όλοι υποσχέθηκαν ένα τέλος αντάξιο των 8 χρόνων παρουσίας του σε 66 χώρες και εκατομμύρια τηλεθεατές. Από το Star, που έφερε τις ιστορίες του ιδιότροπου γιατρού στις ζωές μας, προβάλλεται ο 5ος κύκλος κάθε Κυριακή στις 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...