Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Το καυτό παρασκήνιο για το πρωινό ANT1

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος φεύγουν για διακοπές και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έρχεται για να αναλάβει την ψυχαγωγική ζώνη.

Αν και πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες, η «Espresso» έψαξε και σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο γύρω από το πρωινό. Από την αρχή είχε ανακοινωθεί από τον σταθμό ότι το «Πρωινό ΑΝΤ1» θα ήταν μέχρι τις 29 Ιουνίου.

Ετσι μετά από μια δύσκολη και κουραστική σεζόν οι παρουσιαστές ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με εξαίρεση τον Γιώργο Παπαδάκη που θα πάρει μία εβδομάδα ακόμη παράταση, καθώς οι πολιτικές εξελίξεις έχουν αφήσει πολλές εκκρεμότητες και καθημερινά τα γεγονότα τρέχουν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα με το πρωινό του ΑΝΤ1 και να έχουν πέσει και οι υπογραφές με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το καλοκαιρινό πρωινό θα χωρίζεται σε δύο ενότητες: από το πρωί στις 7.00 μέχρι τις 9.00 η Ντόρα Κουτροκόη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Χριστίνα Τσιόκρη και ρεπόρτερ από το ειδησεογραφικό τμήμα του καναλιού του Αμαρουσίου θα παρουσιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και αμέσως μετά, από τις 9.00, τη σκυτάλη από την ενημέρωση θα παίρνει η ψυχαγωγία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πάνελ της θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές, και μάλιστα θα προετοιμάζονται καθημερινά προκειμένου να γίνουν η καλύτερη πρωινή συντροφιά. Η εκπομπή (που, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα προγραμματισμούς, θα έχει τον ίδιο τίτλο, «Πρωινό ΑΝΤ1») θα έχει ενότητα μαγειρικής, ζωδίων και φυσικά δεν θα υστερεί από τα υπόλοιπα πρωινά προγράμματα.

Μάλιστα, ακόμη εκτός από την υπογραφή της παρουσιάστριας, εκκρεμούν και άλλα θέματα, όπως οι στήλες που θα μπουν αλλά και η λήξη της εκπομπής, καθώς το ένα σενάριο θέλει να τελειώνει στις 11.00 και το άλλο μία ώρα μετά.

Ανάμεσα στα όσα ακούγονται είναι και τα ονόματα των συντελεστών που θα παρουσιάζουν τις στήλες, όπως για τη μαγειρική επικρατέστερος φαίνεται να είναι ο Πάνος Φασουλής, όπου εκτός από το «Top chef» έχει κάνει εντύπωση και από το «Fab 5».

Και στα ζώδια όμως ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι αυτό του Γιώργου Πανόπουλου, καθώς είχε και στο παρελθόν συνεργασία με το κανάλι, στην τηλεοπτική σειρά «Ο πόλεμος των άστρων».

Οσο για τα όσα λέγονται, πως σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Σπύρος Σούλης, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, οι πληροφορίες θέλουν να παραμένει ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με το πρωινό, καθώς πρωταρχικό ρόλο έχουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αν τελικά καταφέρει να τα συνδυάσει, θα αναλάβει μια στήλη στην εκπομπή.
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...