Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

"Μαγειρεύεται" η επιστροφή των master chef

Τους τρεις masters του «Master Chef» σκοπεύει να επιστρατεύσει το MEGA και να τους ρίξει στη μάχη του prime time με σκοπό να «μαγειρέψει» τις τηλεθεάσεις. Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι έτοιμοι να φορέσουν τις μαγειρικές ποδιές τους, να πάρουν τις κουτάλες τους και να «ψήσουν» τους αντιπάλους τους.

Ο πρώτος κύκλος του «Master Chef» με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου είχε σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία, που το MEGA αποφάσισε να βγάλει την επόμενη σεζόν το «Junior Master Chef» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Μάλιστα, τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων αποφάσισαν αμέσως μετά τους λιλιπούτειους σεφ να προβάλει τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής με παρουσιάστρια πλέον τη Μαίρη Συνατσάκη.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αλλά λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο το MEGA αναγκάστηκε να κάνει οικονομία και να κρατήσει στο ψυγείο το «Master Chef 2» για την επόμενη σεζόν.

Ετσι, αν και τα επεισόδια είναι ολοκληρωμένα, μονταρισμένα και έτοιμα προς προβολή, εντούτοις πρόκειται να βγουν στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι το γύρισμα του τελικού ανάμεσα στους δύο φιναλίστ που πρόκειται να μαγνητοσκοπηθεί ενώ το ριάλιτι θα έχει ξεκινήσει να προβάλλεται, ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι στα σχέδια του MEGA είναι μήπως την επόμενη σεζόν καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα και τον δεύτερο κύκλο του «Junior Master Chef» με παρουσιάστρια πάλι τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το ριάλιτι με λιλιπούτειους μαγείρους κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε ξανά μικρά παιδιά να φορούν τις μαγειρικές ποδιές τους για να αποδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ετσι λοιπόν, αν όλα πάνε καλά, τον Οκτώβριο θα δούμε το «Master Chef 2» με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη και τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο ως κριτές, αλλά από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δούμε τους τρεις κριτές να παρουσιάζουν και τις δικές τους εκπομπές και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν πολύ περισσότερους πιστούς τηλεθεατές.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...