Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ο Alpha παρουσιάζει την πρωτοποριακή mobile εφαρμογή του

Ο Αlpha ανακοινώνει το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας πρωτοποριακής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, που θα επιτρέψει στους χρήστες να έρθουν ακόμη πιο κοντά στον Alpha και το πρόγραμμά του.

Η εφαρμογή, μοναδική στο είδος της, είναι διαθέσιμη δωρεάν και είναι σχεδιασμένη όχι μόνο για iPhone και iPad αλλά και για smartphones και tablets Android. Παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος του Alpha, live ή on demand, καθώς και σταθερή ροή ειδήσεων μέσα από το newsdesk των Alpha News.

Πέρα όμως από αυτά, το mobile application του Alpha παρέχει επιπλέον υλικό προστιθέμενης αξίας: Από προτάσεις ομορφιάς, μόδας και διακόσμησης μέχρι σταθερή ροή αστρολογικών προβλέψεων αλλά και τη μεγαλύτερη συλλογή επώνυμων συνταγών στην Ελλάδα με συνταγές του Έκτορα Μποτρίνι, του Βασίλη Καλλίδη, της Άννας-Μαρίας Μπαρού, της Ιωάννας Τσολομίτη και πολλών άλλων, δίνοντας επιπλέον στον χρήστη τη δυνατότητα να αναζητήσει συνταγές βάσει πολλαπλών φίλτρων και κριτηρίων όπως το βασικό υλικό, την περίσταση, υλικά στα οποία είναι αλλεργικός, κ.λπ.

Ακόμα, οι χρήστες της εφαρμογής του Alpha θα έχουν τη δυνατότητα να είναι και συμμέτοχοι, πέρα από απλοί θεατές, μέσα από τις λειτουργίες διάδρασης που προσφέρει η εφαρμογή, όπως:
  • Συμμετοχή σε ψηφοφορίες τα αποτελέσματα των οποίων μπορεί να έχουν επίδραση σε μία εκπομπή live
  • Συμμετοχή σε διαγωνισμούς
  • Δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών και βίντεο στη Διεύθυνση Ειδήσεων ή στις εκπομπές
  • Δυνατότητα check in σε εκπομπές
  • Δυνατότητα σχολιασμού περιεχομένου εκπομπών και συμμετοχή σε συζητήσεις φίλων χρηστών
  • Ενσωμάτωση λειτουργιών του facebook και του twitter
  • Δυνατότητα επιλογής favorites
Οι δυνατότητες της εφαρμογής ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς το μέλλον επιφυλάσσει ακόμη πιο πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις εκπομπές και τους παρουσιαστές, διευρυμένες ευκαιρίες διάδρασης, όπως εμπλοκή των χρηστών στη διαμόρφωση ενοτήτων των εκπομπών, αλλά και πολλές καινοτόμες λειτουργίες και υπηρεσίες που θα εξελίξουν την εμπειρία χρήσης.

Το Alpha Mobile Αpplication διατίθεται δωρεάν για:
iPhone
iPad
Android Smartphone
Android Tablet

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και τις δυνατότητές της είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: www.alphatv.gr/MobileApp.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...