Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

NCIS, THE VAMPIRE DIARIES , «Fringe» και «Smallville» με νέα επεισόδια στο STAR

Ο Δεκέμβριος, μήνας με τις περισσότερες γιορτινές μέρες, για το Star θα είναι και μήνας, που θα φέρει νέους κύκλους επεισοδίων αγαπημένων σειρών.

Πρεμιέρες από την πρώτη κιόλας βδομάδα, που συνεχίζονται όλο τον μήνα:
  • 7ος κύκλος από την πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά NCIS.
  • 2ος κύκλος της σειράς Vampire Diaries με διπλό επεισόδιο. Η σειρά με τους εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.
  • 3ος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας Fringe, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε 20 χώρες.
  • 10ος και τελευταίος κύκλος της ιστορίας του σούπερ-ήρωα όλων των εποχών Superman στη σειρά Smallville.

NCIS: 7ος Κύκλος


Τη Δευτέρα 3/12 στις 21:00 ξεκινάει ο 7ος κύκλος επεισοδίων της αγαπημένης αστυνομικής σειράς «NCIS» παραγωγής 2009-2010, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντένις Σμιθ, Τόμας Ράιτ, Τέρενς Ο’Χάρα

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρκ Χάρμον, Σον Μούρεϊ, Κόουτ Ντε Πάμπλο, Μάικλ Γουέδερλι, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ
Η NCIS είναι μια ειδικευμένη ομάδα, που ασχολείται με τα εγκλήματα στο Ναυτικό. Ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες στο βυθό κάποιας θάλασσας και τις καλύπτει μυστήριο. Οι σύγχρονοι «πειρατές» δεν είναι λιγότερο επικίνδυνοι, αφού η τρομοκρατία συνεχίζει τη δράση της και εκτός ξηράς: υποβρύχια, που εξαφανίστηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, δολοφονίες εν πλω, μυστηριώδη περιστατικά, που σκεπάζονται από κύματα. Οι ήρωές μας όμως δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω, προτού βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Γι’ αυτούς η απονομή δικαιοσύνης είναι κάτι περισσότερο από δουλειά, είναι το προσωπικό τους λιμάνι...

Στο τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου η Ζίβα πέφτει θύμα απαγωγής από μέλη της Μοσάντ, όπου και ανήκε παλαιότερα, τα οποία τη βασανίζουν για να της αποσπάσουν πληροφορίες για την ομάδα NCIS.

Στην πρεμιέρα του 7ου κύκλου ο Γκιμπς, ο Τόνι και ο Μακ Γκι αναλαμβάνουν τη ριψοκίνδυνη αποστολή να σώσουν τη Ζίβα. Όλοι μαζί επιστρέφουν στην Ουάσινγκτον, όπου η Ζίβα γίνεται μέλος της ομάδας NCIS και προσπαθεί να πάρει την αμερικάνικη υπηκοότητα.

Ο 7ος κύκλος έχει άρωμα από Λατινική Αμερική, καθώς η ομάδα του Γκιμπς βρίσκεται ανάμεσα σ’ έναν πόλεμο μεξικανών εμπόρων ναρκωτικών με τον Γκιμπς να πληρώνει το τίμημα. Όλα τα μέλη της ομάδας καλούνται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, που μπορούν να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα…

Ο δαιμόνιος παραγωγός Ντόναλντ Μπελισάριο, δημιουργός του «JAG» και του «MAGNUM P.I.», σειρές που είδαμε παλιότερα από το Star, πρόσεξε τη θετική ανταπόκριση των τηλεθεατών και γύρισε για την «Ομάδα N.C.I.S.» συνολικά 10 κύκλους επεισοδίων. Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και χιούμορ χαρακτηρίζουν τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Η σειρά καθηλώνει εδώ και χρόνια εκατομμύρια φανατικούς της σε 59 χώρες!

Τον 7ο κύκλο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 20 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ.

Σ’ αυτό τον κύκλο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε... νέες περιπέτειες την «πρώην σύζυγο» του αγαπημένου «Γκρέγκορι Χάουζ» από τη σειρά «Ιατρικές Υποθέσεις» και βραβευμένη με EMMY, Ρένα Σόφερ στον ρόλο της δικηγόρου Μάργκαρετ Άλισον Χαρτ. Όπως και τον αμερικανό ηθοποιό βραβευμένο με EMMY, Τζόι Σπάνο.

Η σειρά κέρδισε:
  • 6 φορές το βραβείο ASCAP ως Κορυφαία Τηλεοπτική Σειρά (2004,2006, 2007-2009)
  • 3 φορές το βραβείο «BMI TV Music Award» (2005, 2008, 2009).

THE VAMPIRE DIARIES 2ος Κύκλος


Οι Vampire maniacs, όπως ονομάζουν στις ΗΠΑ τους φανατικούς της σειράς, πολλαπλασιάζονται και στη χώρα μας. Αυτούς θα ικανοποιήσει ιδιαίτερα η προβολή του δεύτερου και εξαιρετικά συναρπαστικού κύκλου, που ξεκινάει την Παρασκευή 7/12 στις 22:00. Ο 2ος κύκλος παραγωγής 2010 θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρκος Σιέγκα

ΠΑΙΖΟΥΝ: Νίνα Ντόμπρεβ, Ίαν Σόμερχαλντερ, Πολ Γουέσλεϊ, Κατερίνα Γκράχαμ, Σάρα Κάνινγκ, Κάντις Ακόλα, Μάικλ Τρεβίνο

Η 17χρονη Έλενα προσπαθεί να συνέλθει από τον τραγικό χαμό των γονιών της. Η επιστροφή στο σχολείο αλλά και η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχει να φροντίσει και τον Τζέρεμι, τον 15χρονο ατίθασο αδελφό της.

Η γνωριμία της με ένα συμμαθητή της, τον Στεφάν, αλλάζει τη διάθεσή της και αισθάνεται μετά από πολύ καιρό πως υπάρχει κάποιος, που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι αισθάνεται και τι περνάει. Η Έλενα πιστεύει πως έχει αφήσει πια πίσω τους εφιάλτες. Δεν μπορεί ούτε να περάσει από το νου της ότι ο εφιάλτης...της κρατάει το χέρι!

Ο Στεφάν είναι βρικόλακας αλλά προσπαθεί να ζήσει ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους ειρηνικά και να καταπολεμήσει την επιθυμία του να γευθεί το αίμα της Έλενας.

Αντίθετα ο αδελφός του, Ντέιμον, είναι αιμοδιψής, αδίστακτος. Η προσωποποίηση της βιαιότητας. Η σχέση της Έλενα και του Στεφάν δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το ίδιο και η επιθυμία του Ντέιμον να καταστρέψει την πόλη και να κάνει δική του την Έλενα.

Δυο αδέλφια, δυο βρικόλακες σε μια μάχη δίχως έλεος...

Στον δεύτερο κύκλο, οι δημιουργοί βάζουν στη μυθοπλασία της σειράς τους λυκάνθρωπους, τους αιώνιους εχθρούς των βρικολάκων.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του Τάιλερ κάνει την εμφάνισή του ο θείος του, Μέισον. Ο Μέισον φτάνει στο Μίστικ Φολ για να παρηγορήσει την οικογένεια του Τάιλερ, η οποία εξακολουθεί να θρηνεί τον θάνατο του αρχηγού της. Αλλά έχει αποφασίσει κιόλας να αποκαλύψει στον Τάιλερ την «κατάρα», που βαραίνει την οικογένειά τους. Για να ενεργοποιηθεί το γονίδιο του λυκάνθρωπου στον Τάιλερ, θα πρέπει πρώτα να σκοτώσει κάποιον…

Τον δεύτερο κύκλος της σειράς παρακολούθησαν στις ΗΠΑ 4 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Έχουν ήδη γυριστεί συνολικά μέχρι τώρα 4 κύκλοι επεισοδίων.
Το Vampire Diaries βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Ελ Τζέι Σμιθ, που έχουν γίνει best seller.
Δημιουργοί οι Λέσλι Μόργκενστεϊν και Μπομπ Λέβι, που υπογράφουν και την επιτυχημένη νεανική σειρά «Gossip Girl».
  • Η σειρά βραβεύτηκε το 2010 από τα People’s Choice Awards ως «Νέα Αγαπημένη Τηλεοπτική Δραματική Σειρά» Από το 2010 η σειρά και οι πρωταγωνιστές της, έχουν λάβει 14 βραβεία στα “Teen Choice Awards”.
  • Τα γυρίσματα έχουν γίνει στις πόλεις Ατλάντα και Κόβινγκτον, στην πολιτεία της Τζόρτζια και στο Σικάγο.
  • Ο «πιλότος» της σειράς γυρίστηκε στο Βανκούβερ του Καναδά.
  • Τις καταπληκτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών έρχονται να συμπληρώσουν οι συμμετοχές του γνωστού μας «Ντέβον» από τη σειρά «One Tree Hill» Μπι Τζέι Μπριτ και του Σάιμον Μίλερ από το «Gossip Girl».

«Fringe» 3ος Κύκλος


Οι λάτρεις του μεταφυσικού την Τρίτη 18/12 στη 01:00 έχουν σοβαρό λόγο να κλείσουν ραντεβού με το Star, καθώς ξεκινάει ο 3ος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2010 - 2011 «Fringe», που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φρεντ Τόουι, Μπραντ Άντερσον, Πολ Έντουαρτνς.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Άννα Τορβ, Τζόσουα Τζάκσον, Λανς Ρέντικ, Κερκ Ατσεβέντο, Μπλερ Μπράουν, Τζάσικα Νικόλ, Μαρκ Βάλεϊ, Τζον Νομπλ

Περίεργα φαινόμενα συμβαίνουν σ’ όλο τον κόσμο. Ένα νεογέννητο ενηλικιώνεται με υπερβολικά γρήγορους ρυθμούς και τελικά πεθαίνει μέσα σε λίγες ώρες. Ένα λεωφορείο γεμάτο επιβάτες παγιδεύεται μέσα σε μια ουσία άγνωστης προέλευσης. Ανεξήγητα και ανησυχητικά φαινόμενα για τα οποία οι άνθρωποι αναζητούν τη λογική ερμηνεία τους. Πόσο λεπτή είναι τελικά η γραμμή ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα;

Η νεαρή Ολίβια Ντάναμ, πράκτορας του FBI και μέλος του ειδικού κλάδου «Fringe», συνεργάζεται με τον Δρ Γουόλτερ Μπίσοπ και τον γιο του, Πίτερ, γι’ αυτό το σκοπό. Ο Δρ. Μπίσοπ είναι ένας από τους λίγους ερευνητές, που η εμπειρία του στην «περιθωριακή» επιστήμη (τηλεπάθεια, μετεωρισμός, αορατότητα, γενετική μετάλλαξη) τον καθιστά ως τον πλέον κατάλληλο γι’ αυτή την αποστολή. Μια αποστολή στον αινιγματικό χώρο του μεταφυσικού, ένας σκληρός αγώνας ενάντια στην άγνοια και ένας πανίσχυρος οργανισμός με την ονομασία «Massive Dynamics», που φαίνεται πως κατέχει σημαντικά μυστικά για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Μια συναρπαστική σειρά μυστηρίου και φαντασίας, όπου τα «Χ-Files» συναντούν τη «Ζώνη του Λυκόφωτος» και τις «Ανεξέλεγκτες Καταστάσεις».

*** Προτάθηκε για το βραβείο «Καλύτερης Νέας Σειράς» από την Ένωση Σεναριογράφων των ΗΠΑ το 2008.

Με το τέλος του 2ου κύκλου, ο Πίτερ, ο Ουόλτερ και η Ολίβια παίρνουν ένα τεράστιο ρίσκο και “ταξιδεύουν” στο παράλληλο σύμπαν. Εκεί όμως παγιδεύεται η Ολίβια, ενώ πίσω επιστρέφει ο παράλληλος εαυτός της.

Στον 3ο κύκλο ο Ουόλτερ με τον Πίτερ συνεργάζονται, εν αγνοία τους, με την Ολίβια του παράλληλου σύμπαντος, Μπολίβια, καθώς η πραγματική παραμένει αιχμάλωτος του Ουόλτερνεϊτ στο παράλληλο σύμπαν.

Τα επεισόδια εναλλάσσονται μεταξύ εκείνων, που λαμβάνουν χώρα στο παράλληλο σύμπαν και των υπόλοιπων, όπου το σκηνικό είναι ο δικός μας, γνωστός κόσμος.

Το συγγραφικό αυτό “τρικ” των σεναριογράφων της σειράς (να προβάλλουν εναλλάξ επεισόδια από το παράλληλο και το πραγματικό σύμπαν) αναπτύσσει το βασικό concept της σειράς, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τον ψυχικό κόσμο των πρωταγωνιστών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να επιδείξουν τις υποκριτικές τους ικανότητες ως ηθοποιοί καθώς θα υποδύονται διπλούς ρόλους (τον χαρακτήρα τους στο πραγματικό και στο παράλληλο σύμπαν).

Η σειρά έχει κερδίσει 35 υποψηφιότητες, και έχει τιμηθεί 10 φορές με διάφορα βραβεία.

5 Βραβεία “Saturn”:
2009: “Καλύτερη Ηθοποιός στην Τηλεόραση” Άννα Τόρβ
2010: “Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά”
  • “Καλύτερη Ηθοποιός στην Τηλεόραση” Άννα Τορβ
  • “Καλύτερος Ηθοποιός σε Δευτερεύοντα Ρόλο” Τζον Νομπλ
  • 2011: “Καλύτερος Ηθοποιός σε Δευτερεύοντα Ρόλο” Τζον Νομπλ
  • 2 Βραβεία “Ewwy”(βραβεία κοινού που διαφώνησαν με την κριτική επιτροπή των βραβείωνEMMY και δίνουν το δικό τους βραβείο) :
  • 2010: “Καλύτερη Δραματική Σειρά”
  • “Καλύτερος Ηθοποιός σε Δευτερεύοντα Ρόλο” Τζον Νομπλ
  • Βραβείο Critics' Choice Television Awards (βραβείο που απονέμουν οι τηλεοπτικοί κριτικοί των ΗΠΑ ):
  • 2011: “Καλύτερος Ηθοποιός σε Δευτερεύοντα Ρόλο” Τζον Νομπλ
  • Βραβείο με κριτές του ίδιους τους τηλεθεατές (“People’s choice Awards”)
  • 2011: “Αγαπημένη σειρά Sci-Fi/Φαντασίας”

«Smallville»10ος Κύκλος


Το Σάββατο 22/12 στις 16:50 κάνει πρεμιέρα ο 10ος και τελευταίος κύκλος της νεανικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Smallville».

Γυρίστηκε το 2010-2011 και ολοκληρώνεται σε 21 επεισόδια.

Στις ΗΠΑ, ο 10ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου του 2010 και ολοκληρώθηκε στις 13 Μαΐου του 2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέιμς Μάρσαλ, Γκρεγκ Μπίμαν

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τομ Γουέλινγκ, , Ανέτ Ο’ Τουλ, Άλισον Μακ

Ο νεαρός Κλαρκ Κεντ μεγαλώνει στη Σμόλβιλ για να γίνει ο μεγαλύτερος ήρωας: ο Σούπερμαν. Ανώριμος και ευαίσθητος συχνά ακολουθεί τη φωνή της καρδιάς του, κόντρα σε αυτά, που υπαγορεύει η λογική. Ξέρει ότι στο μέλλον η ζωή του δεν θα είναι πια η ίδια! Έτσι, υποκύπτει συχνά στα νεανικά παραστρατήματα του έρωτα και της τρέλας, διατηρώντας όμως τις αρετές, την τετράγωνη λογική, το ατσάλινο πείσμα και τη θέληση, που θα τον μετατρέψουν στον σούπερ μαχητή του αύριο. Στο στάδιο αυτό δεν έχει ακόμη πλήρη επίγνωση της τρομακτικής του δύναμης και είναι επιρρεπής στα λάθη και στα χαμόγελα που καλύπτουν σκοτεινές προθέσεις. Ο ρόλος, που του ανατέθηκε, είναι ένα δυσβάσταχτο βάρος για το νεαρό αγόρι, με τη σωστή υποστήριξη όμως και τις κατάλληλες συμβουλές θα μεγαλουργήσει!

Στον τελευταίο 10ο κύκλο της σειράς, παρότι η Λόις γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι ο Κλαρκ, ο έρωτας τους συνεχίζεται. Οι συνθήκες όμως δεν είναι κατάλληλες καθώς ο Κλαρκ συνεχίζει να περνάει δοκιμασίες για να σφυρηλατήσει την ταυτότητά του ως σούπερ-ήρωας και τελικά να αποδεχθεί το πραγματικό του όνομα, το όνομα του Σούπερμαν.

Ο Κλαρκ, έχοντας στο πλευρό του τον Όλιβερ, έρχεται αντιμέτωπος με έναν νέο και πολύ πιο ισχυρό εχθρό, τον Ντάρκσειντ. Ο Ντάρκσειντ με τα τσιράκια του έχουν μόνο στόχο να καταστρέψουν τον Κλαρκ.

Οι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν πριν την πρεμιέρα του κύκλου, πως τα τελευταία επεισόδια του Smallville είναι αντάξια των θαυμαστών του και ελπίζουν να καλύψουν τις απαιτήσεις και να απαντηθούν τα ερωτήματα τους.

Με τον 10ο κύκλο, το Smallville έγινε η μακροβιότερη σειρά επιστημονικής φαντασίας, που προβλήθηκε ποτέ στις ΗΠΑ.

Τον κύκλο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στις ΗΠΑ 3 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Σ’ αυτό τον κύκλο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά σε έκτακτη συμμετοχή τον «Μπο Ντιουκς» από την θρυλική σειρά «The Dukes of Hazzard» της δεκαετίας του 1980, Τζον Σνάιντερ, στο ρόλο του πατέρα του Κλαρκ.

Η σειρά έχει τιμηθεί με τα εξής βραβεία:

ΕΜΜΥ για την Επεξεργασία Ήχου τις χρονιές 2002, 2006 και 2008

ASCAP Film & Television Music Awards: ως «Κορυφαία Τηλεοπτική Σειρά» για τη χρονιά 2002.

Βραβείο Saturn από την Ακαδημία Φαντασίας και Τρόμου για τη χρονιά 2005

Leo Awards: «Οπτικά Εφέ» για τη χρονιά 2002, «Μέικ απ» για τη χρονιά 2005, «Καλύτερη Παραγωγή» 2006, «Κινηματογράφηση» 2006.

  • Πέντε βραβεία Leo το 2007 στις κατηγορίες «Σχεδιασμός Κοστουμιών», «Καλύτερη Σκηνοθεσία», «Καλύτερη Δραματική Σειρά», «Μακιγιάζ», «Παραγωγή».
  • Teen Choice Award: «Αγαπημένος Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά» Τομ Γουέλινγκ για τις χρονιές 2002 και 2009. «Αγαπημένη Ηθοποιός σε Τηλεοπτική Σειρά» Άλισον Μακ για τις χρονιές 2006 και 2007
  • Βραβείο Visual Effects Society Awards για τη χρονιά 2004. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...