Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Έτσι Απλά: Mια βιβλιοθήκη από τελάρα δίνει ένα pop ύφος στο καθιστικό

Έτσι Απλά μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις. Με κέφι και φαντασία, με λίγο ελεύθερο χρόνο και ελάχιστα χρήματα.

Την Κυριακή 12 Μαΐου, η Κέλλυ Καρυπίδη, η Ιωάννα Κουτσιουμάρη, η Αγγελική Παλαμίδη και η Νατάσσα Σκρινή ανανεώνουν με πρωτότυπους τρόπους τους χώρους του σπιτιού. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι τοίχοι πρέπει να αποκτήσουν χρώμα, μια βιβλιοθήκη από τελάρα δίνει ένα pop ύφος στο καθιστικό. Η εποχή επιτάσσει έξυπνες και οικονομικές ιδέες, έτσι το μπετόν αλλάζει χρήση και μετατρέπεται σε πρώτη ύλη για ξεχωριστές κατασκευές.
Ακόμα, μια δημιουργία από γλάστρες βάζει σε τάξη το μπαλκόνι. Τέλος, η Αρετή Μουλακάκη αποκαλύπτει τα μυστικά του σωστού σοταρίσματος. Ένα ζουμερό φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας ολοκληρώνει το μαγείρεμα.

Τέσσερις νέες και δυναμικές γυναίκες, η Κέλλυ Καρυπίδη, installation artist, η Ιωάννα Κουτσιουμάρη, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και οι αρχιτέκτονες Αγγελική Παλαμίδη και Νατάσα Σκρινή, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, αποδεικνύουν ότι η δημιουργικότητα δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή χρήμα, ούτε ιδιαίτερες δεξιότητες. Οι συμβουλές τους εμπνέουν και βοηθούν, δίνουν λύσεις και διασκεδάζουν. Μαζί τους, αξιοποιούμε τα παλιά αντικείμενα και τους δίνουμε νέα χρήση, οργανώνουμε τους χώρους, ανανεώνουμε τον κήπο, με γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Ακόμη, η Αρετή Μουλακάκη παρουσιάζει βασικές τεχνικές μαγειρικής και ετοιμάζει έξυπνες και δημιουργικές συνταγές. Και όταν ξεκινήσουμε να δημιουργούμε, η αυτοπεποίθηση και η ικανοποίηση της δικής μας δημιουργίας θα φέρει μόνο χαμόγελα, Έτσι Απλά!

Έτσι  Απλά, αλλάζουμε την καθημερινότητά μας δημιουργικά, κάθε Κυριακή στις 15:10, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...