Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Όλα όσα έγιναν στο Your Face Sounds Familiar-Guest star οι Στανίση και Σαπουντζάκη [βίντεο]



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο live του Your Face Sounds Familiar. Εκεί που την παράσταση έκλεψαν οι εμφανίσεις των Κατερίνα Στανίση και Γωγώ Σαπουντζάκη.
Νικήτρια του 10ου live αναδείχθηκε η Θωμαή Απέργη που κέρδισε 24 βαθμούς και την εκτίμηση του κοινού για την δυσκολία του να μεταμορφωθεί σε Νίνα Σιμόν . Ενώ, μετά την ερμηνεία της, δάκρυσε εξαιτίας της δύναμης του κομματιού.

Στην δεύτερη θέση (με 21 βαθμούς) βρέθηκε δικαίως η Κρυσταλλία που τραγούδησε το «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε» της Κατερίνας Στανίση. Μάλιστα αμέσως μετά την εμφάνιση της Κρυσταλλίας στο πλατό εμφανίσθηκε η ίδια η Κατερίνα Στανίση, η οποία έδωσε συγχαρητήρια στη νεαρή συνάδελφό της.


Ενώ τρίτη με 19 πόντους βγήκε η Μαντώ που ήταν όντως πολύ πειστική ως Λουτσιάνο Παβαρότι.


Στην μέση της βαθμολογικής κατάταξης βρίσκουμε τον Θανάση Αλευρά ως Λάρι Μπλάκμαν (18 βαθμοί), τον Κωνσταντίνο Καζάκο ως Γιάννη Καλαντζή (15 βαθμοί) και την Άντα Λιβιτσιάνου ως Μπεθ Γκίμπονς (15 βαθμοί).

Η συνέχεια περιλαμβάνει τον Νίκο Γκάνο ως Ζωζώ Σαπουντζάκη (12 βαθμοί), τον Κρατερό Κατσούλη ως Professional Sinnerz ( 12 βαθμοί) και τον Κώστα Μαρτάκη ως Λένι Κράβιτς ( 7 βαθμοί).









Συγκεκριμένα ο Νίκος Γκάνος είχε την χαρά να υποδεχθεί στην σκηνή την Ζωζώ Σαπουντζάκη που εμφανίσθηκε στην αρχή στην θέση του κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ενώ στην συνέχεια τραγούδησαν ζωντανά μαζί το τραγούδι «Είμαι Κορίτσι Ζόρικο».

Τέλος, στην τελευταία θέση βρέθηκε η Σύλβια Δεληκούρα με μόλις 7 βαθμούς η οποία προφανώς δεν έπεισε καθόλου ως Σαμάνθα Φοξ.

Την επόμενη Κυριακή, όπως εξήγησε η Μαρία Μπεκατώρου, είναι το 11ο live που αποτελεί τον ημιτελικό του Your Face Sounds Familiar.

Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν θα εμφανιστούν κανονικά και οι δέκα παίκτες, αλλά την πρώτη θέση στον θα διεκδικήσουν μόνο οι τέσσερις που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη αθροιστικά βαθμολογία στα δέκα ζωντανά show που προηγήθηκαν και οι οποίοι είναι οι : Θανάσης Αλευράς (202 βαθμοί), Κρατερός Κατσούλης (171 βαθμοί), Μαντώ (164 πόντοι) και Κρυσταλλία (163 βαθμοί).

Συγκεκριμένα στον ημιτελικό θα δούμε την Σύλβια Δεληκούρα ως Τζέσικα Ράμπιτ, τον Κρατερό Κατσούλη ως Σωτηρία Μπέλου, την Κρυσταλλία ως Αντρέα Μποτσέλι, τον Κώστα Μαρτάκη ως Σταμάτη Γονίδη, την Μαντώ ως Λάρα Φαμπιάν, τον Θανάση Αλευρά ως Αντώνη Κυρίτση, την Άντα Λιβιτσάνου ως Λάνα Ντελ Ρέι, τον Νίκο Γκάνο ως Μάικλ Τζάκσον, τον Κωνσταντίνο Καζάκο ως Γρηγόρη Μπιθικώτση και την Θωμαή Απέργη ως Φρανκ Σινάτρα.







Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...