Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο τελευταίος κύκλος του «Gossip Girl» στο Star

​Ο 6ος και τελευταίος κύκλος της συναρπαστικής νεανικής σειράς «Gossip Girl» στο Star!

Από το Σάββατο 10/8 και κάθε Σάββατο στις 17:45, ο νέος κύκλος, παραγωγής 2012, που θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια.

Οι ήρωές μας μεγάλωσαν στο Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν, πόνεσαν, αγάπησαν και αγαπήθηκαν, προδόθηκαν και πρόδωσαν και πλέον, στον 6ο και τελευταίο κύκλο της σειράς, καλούνται να πάρουν αποφάσεις, που θα σημαδέψουν την υπόλοιπη ζωή τους. Ξεκαθαρίσματα, χωρισμοί, γάμοι, επιστροφές, αναχωρήσεις και βέβαια αυτό, που όλοι περιμένουν: την αποκάλυψη της ταυτότητας του «Gossip Girl»!
Ο Τσακ και η Μπλερ παλεύουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες, προσπαθώντας να αγγίξουν την ευτυχία.
Η Μπλερ θα αναλάβει τον οικογενειακό οίκο μόδας και θα νιώσει την απόλυτη ικανοποίηση.
Ο Νταν, με σύμμαχό του την αδίστακτη Τζορτζίνα, είναι αποφασισμένος να «βγάλει στη φόρα» τα μυστικά όλης της παρέας και της καλής κοινωνίας του Άπερ Ιστ Σάιντ με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν όλοι από κοντά του, εκτός από τον Νέιτ.
Ο Νέιτ όμως είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει το φαρμακερό «Gossip Girl» και αυτή του η επιμονή ίσως να είναι καταστροφική για τη φιλία των δύο αντρών.
Και η Σερένα αποφασίζει να αλλάξει ζωή και συνήθειες, να διαγράψει το παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή ντυμένη στα άσπρα!

• Ο 6ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Οκτωβρίου 2012 και ολοκληρώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2012.
• Στον 6ο κύκλο κάνουν γκεστ εμφανίσεις η Κρίστεν Μπελ, η “Gossip Girl” αφηγήτρια της σειράς αλλά και η Τέιλορ Μόμσεν, η ατίθαση Τζένι, που είχε αποχωρήσει από τη σειρά στον 4ο κύκλο.
• Στις 29 Οκτωβρίου 2012 το προγραμματισμένο 4ο επεισόδιο του 6ου κύκλου με τίτλο «Portrait of a Lady Alexander» δεν προβλήθηκε στις ΗΠΑ εξαιτίας του τυφώνα Σάντι, που σάρωσε τις ανατολικές ακτές. Οι εκτεταμένες διακοπές ρεύματος οδήγησαν τους υπεύθυνους στην απόφαση να αναβάλουν την προβολή του νέου επεισοδίου και να προβληθεί το προηγούμενο σε επανάληψη.
• Η σειρά έχει προσαρμοστεί σε πολλές χώρες.  Η  τουρκική εκδοχή έχει τον τίτλο «Küçük Sırlar» (Μικρά Ψέματα).
• Στις 5 Μαρτίου 2012 ανακοινώθηκε ότι η Warner Bros Television και η εταιρία Metan Development Group θα αναλάβουν την παραγωγή μιας κινεζικής, νεανικής, δραματικής σειράς, που θα έχει τον τίτλο «China Girl» εμπνευσμένη από το «Gossip Girl». Η σειρά θα ακολουθεί τη ζωή μιας ομάδας φοιτητών στο πανεπιστήμιο.
• Η μεξικάνικη εκδοχή της σειράς έχει τον τίτλο «Gossip Girl: Acapulco».
• Το 2012 η σειρά προβαλλόταν σε 197 χώρες.
• Τις χρονιές 2008 – 2009 – 2010 - 2011 οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς Μπλέικ Λάιβλι, Λέιτον Μίστερ, Τσέις Κρόφορντ, Εντ Γουέστγουικ βραβεύτηκαν στα “Teen Choice Award” σε διάφορες κατηγορίες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...