Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

Πρεμιέρα την  Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, στις 23:00


Σκοτεινές υποθέσεις  ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά  έρχονται στην επιφάνεια.

Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

Ο γρίφος είναι  για δυνατούς λύτες. Η λύση του  είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν  πρέπει να μένει στο σκοτάδι.

Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 23:00, η πολυβραβευμένη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έρχεται στoν Alpha για να ερευνήσει υποθέσεις αγνοουμένων που θα καθηλώσουν τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Με την πολύχρονη  εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της, θα αναζητήσουν τα ίχνη συνανθρώπων μας που εξαφανίστηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες. Θα επιχειρήσουν να ρίξουν φως σε δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις που απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές.

Πολύτιμοι στυλοβάτες της  εκπομπής θα είναι για μια ακόμα φορά οι τηλεθεατές. Ο ρόλος τους καθοριστικός. Θα συμμετέχουν ενεργά στις έρευνες αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά, την ευαισθησία και τον εθελοντισμό τους.

«Υπάρχουν δεκάδες άλυτοι γρίφοι. Σκοτεινές υποθέσεις που θάφτηκαν από λανθασμένους χειρισμούς. Το ‘Φως στο Τούνελ’ επιμένει στην έρευνα για να φωτιστούν», δηλώνει η Αγγελική Νικολούλη. «Με τους τηλεθεατές μας δένει μια σχέση εμπιστοσύνης 18 χρόνων. Θα ξαναβρεθούμε κοντά στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Σε μια εποχή που οι αξίες γκρεμίζονται, η ανθρωπιά και ο εθελοντισμός χτίζουν μια υγιή κοινωνία».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...