Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Gossip Girl»: Τελευταίο επεισόδιο Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 17:45

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις  17:45 στο STAR θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο  της νεανικής σειράς «Gossip Girl», μετά  από έξι συναρπαστικές σεζόν. 


Στο τελευταίο επεισόδιο  της σειράς, η Σερένα αποφασίζει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και να έρθει αντιμέτωπη με τον Νταν για το κεφάλαιο, που την αφορούσε.  Ο Τσακ επιτέλους κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου, όταν τον συνδέουν με τον θάνατο του Μπαρτ. 

Η Τζορτζίνα ενώνει τις δυνάμεις της με τον Τζακ Μπας σε μια τελευταία προσπάθειά της να βοηθήσει το ζευγάρι.  Ο Νέιτ και η Σέιτζ συνεχίζουν την έρευνα τους, με όσα στοιχεία διαθέτουν, για να αποκαλύψουν την ταυτότητα του «Gossip Girl».  Ο Γουίλιαμ επιστρέφει για να παρηγορήσει την Λίλι και απορρίπτει την Άιβι, η οποία καταλαβαίνει πως ο Γουίλιαμ απλά τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λίλι.  Η Ντορότα, η Έλεανορ και η Σάιρους Ρόουζ σχεδιάζουν την απρόβλεπτη τελετή γάμου του Τσακ και της Μπλερ.  Η ταυτότητα του φλύαρου «Gossip Girl» επιτέλους αποκαλύπτεται και αποτελεί ένα μεγάλο σοκ για όλους…

Πέντε χρόνια μετά η παρέα  συγκεντρώνεται για να γιορτάσει  τον γάμο του Νταν και της Σερένα.  Ο Έρικ και η Τζένι παρευρίσκονται και αυτοί στο χαρούμενο γεγονός  όπως και η Έλεανορ και η  Σάιρους – Ρόουζ.  Ο Νέιτ είναι πια ένας επιτυχημένος εκδότης και σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της Νέας Υόρκης.  Ο Τσακ και η Μπλερ εξακολουθούν να είναι παντρεμένοι, ευτυχισμένοι και γονείς ενός 4χρονου γιου, του Χένρι.  Η Άιβι έγινε μια επιτυχημένη συγγραφέας καθώς η αυτοβιογραφία της έγινε best seller και σενάριο για κινηματογραφική ταινία.  Η Τζορτζίνα είναι ζευγάρι με τον Τζακ, η Λίλι τα ξαναβρήκε με τον Γουίλιαμ ενώ ο Ρούφους έχει στο πλευρό του την Λίζα Λόεμπ…

Ο 6ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Οκτωβρίου 2012 και ολοκληρώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2012.

Στον 6ο κύκλο έκαναν γκεστ εμφανίσεις η Κρίστεν Μπελ, η «Gossip Girl» αφηγήτρια της σειράς αλλά και η Τέιλορ Μόμσεν, η ατίθαση Τζένι, που είχε αποχωρήσει από τη σειρά στον 4ο κύκλο.
Στις 29 Οκτωβρίου 2012 το προγραμματισμένο 4ο επεισόδιο του 6ου κύκλου με τίτλο «Portrait of a Lady Alexander» δεν προβλήθηκε στις ΗΠΑ εξαιτίας του τυφώνα Σάντι, που σάρωσε τις ανατολικές ακτές. Οι εκτεταμένες διακοπές ρεύματος οδήγησαν τους υπεύθυνους στην απόφαση να αναβάλουν την προβολή του νέου επεισοδίου και να προβληθεί το προηγούμενο σε επανάληψη.

  • Η σειρά έχει προσαρμοστεί σε πολλές χώρες.  Η  τουρκική εκδοχή έχει τον τίτλο «Küçük Sırlar» (Μικρά Ψέματα).
  • Στις 5 Μαρτίου 2012, ανακοινώθηκε  ότι η Warner Bros Television και η εταιρία Metan Development Group, θα αναλάβουν την παραγωγή μιας κινεζικής, νεανικής, δραματικής σειράς, που θα έχει τον τίτλο «China Girl» εμπνευσμένη από το «Gossip Girl». Η σειρά θα ακολουθεί τη ζωή μιας ομάδας φοιτητών στο πανεπιστήμιο.
  • Η μεξικάνικη εκδοχή της σειράς έχει τον τίτλο «Gossip Girl:Acapulco».
  • Το 2012 η σειρά προβαλλόταν σε 197 χώρες.
  • Τις χρονιές 2008 – 2009 – 2010 - 2011 οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς Μπλέικ Λάιβλι, Λέιτον Μίστερ, Τσέις Κρόφορντ, Εντ Γουέστγουικ βραβεύτηκαν στα “Teen Choice Award” σε διάφορες κατηγορίες. 

Δείτε το trailer του τελευταίου επεισοδίου της σειράς εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=KHQF-XH0bkU&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...