Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η Συνατσάκη «καρφώνει» Χρύσπα, Πανταζή και Κωνσταντίνα

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του DWTS είναι και η Ευαγγελία Αραβανή η οποία όπως υπονόησε η Κωνσταντίνα έχει κάνει σπουδές χορού, ενώ η Χρύσπα αποκάλυψε ότι δίδασκε κιόλας.


«Όσοι διαγωνίζονται φέτος στο DWTS έχουν σχέση με τον χορό, άλλος περισσότερη και άλλος λιγότερη. Κι εγώ έχω κάνει μαθήματα σύγχρονου χορού που ελπίζω να μου φανούν χρήσιμα στο freestyle. Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν επαγγελματίας χορευτής. Η Κλέλια Πανταζή λόγω της εμπειρίας της στην ρυθμική μπορεί να ανοίξει το πόδι της και να το φτάσει απέναντι. Η Χρύσπα αν δεν κάνω λάθος όταν ήταν μικρή έκανε μπαλέτο. Δεν νομίζω δηλαδή ότι υπάρχει κανένας που να είναι εντελώς άσχετος με τον χορό πόσω μάλλον όταν ανάμεσα στους παίκτες είναι και τραγουδιστές που έχουν «ψηθεί» στην πίστα εκτός πια αν η Κωνσταντίνα δεν είχε κάνει ούτε μισή χορογραφία σε βίντεοκλιπ της. Θέλω να πω ότι το επίπεδο στο σόου είναι υψηλό. Τώρα αν η Ευαγγελία Αραβανή γνωρίζει πιο πολλά από εμένα δεν το θεωρώ και τόσο ζωτικής σημασίας. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι κι εκείνη μοχθεί, ιδρώνει και έχει μελανιές παντού στο σώμα της όπως όλοι μας» τόνισε στο ΟΚ η Μαίρη Συνατσάκη.

Ποιους άλλους θεωρεί υπολογίσιμους; «Όλοι μπορεί να είναι γιατί τελικά αυτός που κρίνει είναι ο κόσμος». Πόσες πιθανότητες δίνει στον εαυτό της να κερδίσει; «Πολύ λίγες αλλά δεν με νοιάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...