Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» για τον αξέχαστο Γιώργο Μητσάκη.


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο συνθέτη και στιχουργό Γιώργο Μητσάκη.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, οι Μπάμπης Τσέρτος, Λιζέτα Καλημέρη, Μιχάλης Δημητριάδης, Λένα Αλκαίου, Μαρία Σταφυλοπάτη και Σπύρος Πατράς, αλλά και οι ηθοποιοί Βίκυ Σταυροπούλου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα ερμηνεύσουν διαχρονικές δημιουργίες του Γιώργου Μητσάκη. Μεταξύ άλλων, θα απολαύσουμε τα τραγούδια: «Μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια», «Συννεφιές», «Πάρε το δαχτυλίδι μου», «Βαλεντίνα», «Δεν είμαι εγώ ο Γιώργος σου», «Η πρώτη αγάπη σου», «Θέλω στα μπουζούκια να με πας», «Όπου Γιώργος και μάλαμα», «Φτωχό κομπολογάκι μου», «Παλαμάκια - παλαμάκια», «Η πρώτη αγάπη σου».


Ακόμη, στο αφιέρωμα συμμετέχουν  και η σύζυγος του αξέχαστου  δημιουργού Αθηνά Μητσάκη αλλά και καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι όπως οι: Μίνα Αδαμάκη, Σοφία  Μουτίδου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Νίκος Οικονόμου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιώργος Καραμέρος, Πάνος  Βλάχος, Πηνελόπη Πλάκα, Κωνσταντίνος Κακούρης, Μαρία Κωσταντάκη, Αγγελική Καρδιόλακα και Μαρία - Λουΐζα Βούρου.

«Στην υγειά  μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...