Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Η Βανδή στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά

Μπορεί η Ρούλα Κορομηλά να χόρευε και να τραγουδούσε παρέα με την Αννα Βίσση στον γάμο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, όμως στο «Greek Idol» κάλεσε τη Δέσποινα Βανδή!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα είναι η επίσημη καλεσμένη στο δεύτερο live show της παρουσιάστριας, που επέστρεψε ξανά στα τηλεοπτικά μας πράγματα. Μετά τη λαμπερή πρεμιέρα της περασμένης Δευτέρας με γκεστ σταρ τον Γιάννη Πλούταρχο, η παραγωγή του «Greek Idol» χτυπά και πάλι δυνατά. Με καλεσμένη τη Δέσποινα Βανδή, στοχεύει να ανεβάσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στα ύψη και να... τσιμπήσει νούμερα τηλεθέασης.

Το «κορίτσι πράμα» έρχεται στο stage του Alpha, σέξι και εντυπωσιακή, για μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της! Ερχεται για να φέρει λίγο από τον αέρα που... αναπνέουν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου «Thalassa».

Η τραγουδίστρια έχει ετοιμάσει ήδη το σόου που θα παρουσιάσει, ενώ σήμερα το απόγευμα θα κάνει πρόβα μαζί με όλη την ομάδα.
Με σκοπό να διατηρήσει την πρωτιά του 34%, για την prime time ζώνη, το κανάλι της Κάντζας επιστρατεύει τα πιο λαμπερά πρόσωπα της σοουμπίζ, προσφέροντας ένα τρίωρο σόου ώστε να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Εκπλήξεις όμως ετοιμάζει και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία θα αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Θα αλλάξει χτένισμα, αφήνοντας μακριά τα μαλλιά της κάτω και θα ανανεώσει το στιλ ντυσίματός της κάνοντάς το πιο... ροκ.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...