Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Μάιος με πρεμιέρες και συναρπαστικές αναμετρήσεις στο Conn-x TV




Οι μεγαλύτερες προσωπικότητες των σπορ, του κινηματογράφου και της showbiz σας υποδέχονται το Μάιο στη συνδρομητική τηλεόραση Conn-x TV. Η άνοιξη στο Conn-x TV είναι γεμάτη νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στις υπηρεσίες Film Express και Film Club και συναρπαστικούς αγώνες στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV!

Ο τελικός του Κυπέλου Ιταλίας αποκλειστικά και ζωντανά στο Conn-x TV Sport στις 5 Μαΐου! Ίντερ και Ρόμα θα λύσουν τις διαφορές τους στον απόλυτο αγώνα που θα βγάλει την καλύτερη ομάδα της χώρας.
Ακόμα, απολαύστε στο Eurosport την εκδίκηση του Nadal στο πιο σκληρό τουρνουά τένις του κόσμου, το Γαλλικό Όπεν, που διεξάγεται στο Παρίσι από 23 Μαΐου έως 6 Ιουνίου. Ο Rafael Nadal (4 φορές νικητής στην Ισπανία), θέλει «να πάρει το αίμα του πίσω» από τον Robin Soderling που τον πέταξε έξω από το περσυνό Γαλλικό Όπεν και μάλιστα από τη φάση των 16!

Αυτό τον μήνα στην ταινιοθήκη του Film Express προστίθενται οι πρεμιέρες:

Ίχνη Στο Χιόνι (Whiteout), Θρίλερ με τους Κέιτ Μπέκινσεϊλ & Γκάμπριελ Μαχτ
Ο Βιρτουόζος (The Soloist), Κοινωνικό δράμα με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Τζέιμι Φοξ
Αντικαταστάτες (Surrogates), Περιπέτεια με τους Μπρους Γουίλις, Ράντα Μίτσελ
The Orphan, Θρίλερ με τους Βέρα Φαρμίγκα & Πήτερ Σάρσγκαρντ

Ολοκαίνουριες σειρές κάνουν την εμφάνισή τους στο Film Club, την ανεξάντλητη και χωρίς επιπλέον χρέωση βιβλιοθήκη με ταινίες, σειρές, μουσικά video clips, παιδικά προγράμματα και ντοκιμαντέρ:

§ Californication (1ος κύκλος): Πολυβραβευμένη σειρά που ήδη έχει αποσπάσει Χρυσή Σφαίρα και ΕΜΜΥ. Μαύρη κωμωδία. Πρωταγωνιστεί ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι, ο πρωταγωνιστής της σειράς X-Files.

§ Dexter (1ος κύκλος): Μια από τις καλύτερες αμερικανικές σειρές. Ο Dexter εργάζεται για την αστυνομία του Μαϊάμι και είναι ειδικός στο να εξιχνιάζει τις πιο ακραίες και μυστηριώδεις δολοφονίες. Κανείς δεν θα υποψιαζόταν ποτέ ότι κρύβει ένα σκοτεινό-κρυφό δολοφόνο. Δείτε τα επεισόδια του 1ου κύκλου στο Film Club.

§ Το Σταυροδρόμι Της Οργής (The Corner), Κοινωνική μίνι τηλεοπτική σειρά, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Η ιστορία μιας οικογένειας που πολεμά στην πρώτη γραμμή, στον αδυσώπητο πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά.

§ Medium (1ος κύκλος): Περιπέτεια. Όταν η αστυνομία και ο νόμος βρίσκονται σε απόγνωση, κάποιος πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Και κανείς δεν είναι πιο κατάλληλος από την Άλισον Νταμπουά που βλέπει αυτό που άλλοι δεν μπορούν.

Conn-x TV, σε όλη την Ελλάδα

Το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ συνεχίζει να επεκτείνεται πανελλαδικά, καλύπτοντας περιοχές με ολοένα και μικρότερο πληθυσμό. Ήδη η τηλεόραση από τον ΟΤΕ είναι διαθέσιμη σε 310 σημεία παρουσίας του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι πρωτεύουσες νομών, κωμοπόλεις, νησιά, καθώς και αστικά κέντρα με ακόμη μικρότερους πληθυσμούς.

Στο www.oteshop.gr είναι διαθέσιμη μηχανή αναζήτησης όπου ο καθένας μπορεί να πληροφορηθεί, εισάγοντας τον αριθμό της τηλεφωνικής του σύνδεσης, εάν η τηλεόραση από τον ΟΤΕ είναι διαθέσιμη στην περιοχή του.

Conn-x TV, η τηλεόραση της νέας εποχής

Το Conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:

§ 47 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Fox Life, FX, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo, Disney Channel). Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται τρία αθλητικά κανάλια, τα Conn-x TV Sport1, 2, 3, τα οποία εκπέμπουν μόνο στην υπηρεσία Conn-x TV και μεταδίδουν αποκλειστικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως ποδοσφαιρικούς αγώνες της Primera Division, της Bundesliga (1η και 2η κατηγορία), του Campionato, του Coppa Italia, αγώνες της Β’ Εθνικής κ.α.

§ Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό Video Club, όπου μπορείτε να νοικιάσετε για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα συνδρομητικό Video Club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά video clip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε τι θα παρακολουθήσετε, τη στιγμή που επιθυμείτε, όσες φορές θέλετε, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνετε pause, rewind και fast forward.

Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο
site www.conn-xtv.gr και να γίνουν συνδρομητές της υπηρεσίας με ένα τηλεφώνημα στο 134, ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr, ή στα καταστήματα ΟΤΕSHOP και ΓΕΡΜΑΝΟΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...