Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Επιστροφή Ανδρέα με reality

Μετά τη Ρούλα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται να επιστρέφει στην TV! O μετρ των ριάλιτι είναι αποφασισμένος να δώσει δυναμικό «παρών» στα τηλεοπτικά δρώμενα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Μάλιστα, όσο συζητείται το ενδεχόμενο επιστροφής των ριάλιτι εγκλεισμού, οι μετοχές του Ανδρέα ανεβαίνουν καθώς διαθέτει την εμπειρία στα προγράμματα του είδους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρυφή κάμερα επανέρχεται μετά από δέκα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση! O ΑNT1 επεξεργάζεται τρία-τέσσερα project παρακολούθησης με κρυφή κάμερα που θα ζουμάρει 24 ώρες το 24ωρο στη ζωή των πολιτών που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή την τηλεοπτική δοκιμασία. Ιδανικός θεωρείται από το δυναμικό του ANT1 ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ακούγεται και το όνομα της Ευγενείας Μανωλίδου, λόγω της πετυχημένης θητείας της στο παιχνίδι «Η στιγμή της αλήθειας».
 
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το πρώτο ριάλιτι που βγήκε στην ελληνική μικρή οθόνη και σάρωσε σε τηλεθέαση, το «Big Brother» σκέφτεται να εντάξει ξανά στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα ο ANT1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το «Big Brother» ξεκίνησε να προβάλλεται στο κανάλι του Αμαρουσίου το 2001, ενώ είδαμε και πολλές εκδοχές του στο εξωτερικό με πλούσιους και φτωχούς στο ίδιο σπίτι καθώς επίσης με μαμάδες και παιδιά, με επώνυμους και μοντέλα. Οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου θεωρούν πως η γαλλική εκδοχή του θα είναι ιδανική για τη νέα σεζόν. Για το ίδιο format ενδιαφέρονται και οι Γερμανοί του Alpha που θα επιθυμούσαν ένα ριάλιτι εγκλεισμού για το πρόγραμμά τους, όπως το «Big Brother», σε μια πιο ανανεωμένη version, βέβαια.
δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...