Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η πρώτη Full LED 3D τηλεόραση από την LG για να είστε μέσα στη δράση

INFINIA LX9500, γιατί οι δυνατότητες που ανοίγει η LG στην οικιακή ψυχαγωγία με την πρώτη Full LED 3D τηλεόραση είναι άπειρες. Πρόκειται για μια σειρά τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας, κορυφαίας ποιότητας εικόνας, τεχνολογίας “active panel” για τρισδιάστατη θέαση με τη χρήση γυαλιών με ενεργά κλείστρα, διπλό πομπό υπέρυθρων για άριστο συγχρονισμό του συστήματος (τηλεόραση και γυαλιά), οικολογικό χαρακτήρα, πολλές ίντσες (47’’ και 55’’) και φυσικά, βραβευμένη τεχνολογία! Το τεχνολογικό θαύμα συνεχίζεται σε ότι αφορά τις διαστάσεις. Γιατί η LG κατάφερε να το ενσωματώσει σε οθόνη μόλις 16 χιλιοστών, δημιουργώντας ένα λεπτό κάδρο για κάθε σύγχρονο σπίτι! 
Η «μεταφορά» στο πεδίο της δράσης ενισχύεται από την επαναστατική τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού αλλά και τη δυναμική αντίθεση που φτάνει στην εντυπωσιακή  σχέση 10.000.000:1. Παράλληλα, η νέα σειρά INFINIA LX9500 διαθέτει άριστα διαπιστευτήρια συνδεσιμότητας μέσω του NetCast Entertainment Access, μια πλατφόρμα σύνδεσης της LG που περιλαμβάνει τα DivX TV και Skype! Για προχωρημένους και απαιτητικούς θεατές, η LG εισάγει ακόμα μια πρωτοπορία, την υποστήριξη της λειτουργίας Multi Picture Format, για αναπαραγωγή user created 3D περιεχομένου απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης. 
Η σειρά  INFINIA LX9500 της LG θα σας καταπλήξει με την τεχνολογία, τη φινέτσα της και τις εμπειρίες που θα ζήσετε μαζί. Η βράβευση Reddot Design Award 2010, είναι ένα από τα τρία κορυφαία βραβεία στην κατηγορία παγκοσμίως και ταυτόχρονα καθολικά αποδεκτό πρότυπο αναγνώρισης προϊόντων που διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό. Tέλος, η LG Electronics δεσμεύεται έμπρακτα για την ποιότητα των προϊόντων της, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει εγγύηση 0 Pixel για όλες τις LCD τηλεοράσεις από 42’’ και άνω. Καλωσορίστε την INFINIA LX9500 3D LED TV της LG και ζήστε μια συναρπαστική τρισδιάστατη κινηματογραφική εμπειρία, γιατί Life’s Good! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...