Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Τι θα γίνει απόψε στις καθημερινές σειρές

ΚΑΡΜΑ
Ο Άγγελος βρίσκει την Αθηνά αναίσθητη και δίπλα της δυο άδειες ταμπλέτες χάπια. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι η κατάστασή     της είναι κρίσιμη. Η Ασφάλεια πηγαίνει στο σπίτι του Μίλτου με ένταλμα έρευνας. Εκεί βρίσκουν το όπλο που είχε κρύψει ο Πέτρος…Η Αθηνά, ταλαιπωρημένη απ’ την απόπειρα και μη έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο ακόμη, σ’ ένα παραλήρημα δηλώνει τον έρωτά της στον Άγγελο και την απόγνωσή της αν τον χάσει. Ο Άγγελος αναγκάζεται να μείνει μαζί της το βράδυ. Η Σμαράγδα είναι έξαλλη που ο Άγγελος την έχει αφήσει μόνη μια μέρα μετά την αποβολή της. Όταν μάλιστα ακούει ότι έμεινε όλο το βράδυ με την Αθηνά, τσακώνονται άσχημα και ο Άγγελος φεύγει. Η Μίρκα προφυλακίζεται γιατί όλα τα   στοιχεία την ενοχοποιούν. Η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν για Βραζιλία, παίρνοντας και το παιδί.

Η συνέχεια απόψε στις 19:00, στον ΑΝΤ1

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
Η Ελπίδα με τον Χάρη περνούν μια βραδιά σε ξενοδοχείο, προσπαθώντας να μείνουν για λίγο μόνοι. Η Μελίνα ενθαρρύνει τον μετανοιωμένο Στέφανο να την συναντήσει. Αυτός το σκέφτεται και αρχίζει να αποφεύγει την Ξένια. Ο Τζώρτζης πηγαίνει να μείνει στην έπαυλη σαν καινούργιος σοφέρ. Ο Φάνης τσακώνεται με την 'Ελενα, όταν μαθαίνει ότι πήρε τον Σωτήρη για προσωπικό γιατρό της γιαγιάς του. Την ίδια στιγμή, η Κάτια κουνάει τα δάχτυλά της, σημάδι ότι βγαίνει από το κώμα.
Η συνέχεια απόψε στις 21:00, στο MEGA

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ
O  Ονούρ πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει ότι η Σεχραζάτ πυροβολήθηκε και προσπαθεί να μάθει από ποιον. Ο Κερέμ ξυπνάει με πονοκέφαλο μετά από μια ξέφρενη       νύχτα. Η Περιντέ θυμώνει με τον Ονούρ όταν μαθαίνει για την επιθυμία του να παντρευτεί την Σεχραζάτ. Στο μεταξύ η Φουσούν αρχίζει να φροντίζει το νεογέννητο. Ο Μπουρχάν προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την ανάμειξη του ονόματός του σε μια απάτη. Ο Ονούρ λαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια της Σεχραζάτ. Η Μπενού εκπλήσσεται μόλις ανακαλύπτει τα συναισθήματα του Ονούρ για τη Σεχραζάτ. Ο Μπουρχάν αποφασίζει να συμφιλιωθεί με τον Αλί Κεμάλ. Ο Ονούρ ζηλεύει επειδή ο μικρός Καν δείχνει να έχει αδυναμία στον Κερέμ. Το ενδιαφέρον του Κερέμ για τη Μπενού της δίνει ελπίδες, ενώ μεγάλη οικογενειακή κρίση ξεσπά στο σπίτι του Μπουρχάν...

Η συνέχεια απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...