Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Δραματική μείωση στο budget του «Καφέ με την Ελένη»

Κόσμος και κοσμάκης πάει κι έρχεται από κανάλι σε κανάλι και από εκπομπή σε εκπομπή, εν αναμονή της νέας τηλεοπτικής σεζόν με κάποιους από αυτούς να μη δέχονται μείωση μισθού…

Στον Alpha, οι Γερμανοί, λόγω κρίσης, ζήτησαν να γίνει δραματική μείωση στο budget της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Στο budget της εκπομπής, όοοοοοοχι στον μισθό της Ελενίτσας.

Ήδη έφυγαν δύο άτομα, ένας cameraman,  από τους αγαπημένους της Ελένης και μία ικανότατη κοπέλα που εργαζόταν στη γεννήτρια χαρακτήρων.

Την ίδια ώρα ο φίλος και συνεργάτης της Νίκος Μουτσινάς έχει προτείνει να επανέλθει στον Alpha ο φίλος και παλιός συνεργάτης Νίκος Παρτσόλης καθώς και να δοθεί τηλεοπτικός ρόλος στον Γιώργο Πάσκαλο που εργαζόταν στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Δέστε τους».

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη πάλι, που εργαζόταν στο πάνελ της εκπομπής «Κους κους», παρότι της ζητήθηκε, δε δέχτηκε μείωση μισθού έως και 60% και αποχώρησε με το επιχείρημα ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της στην εκπομπή… Από δικαιολογίες άλλο τίποτα!!!

Το πάνελ της εκπομπής του Alpha«Κους Κους» αναμένεται να αλλάξει ριζικά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ουσιαστικά η μόνη που παραμένει σίγουρα είναι η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μάλιστα πρόσφατα δήλωσε πως ήταν πολύ ευτυχισμένη την ώρα που υπέγραφε την ανανέωση του συμβολαίου της στο κανάλι, μιας και βιοπορίζεται από αυτό το επάγγελμα...

Αβέβαιο είναι και το μέλλον της Δήμητρας Αιγινίτη στην εκπομπή «Δέστε τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...