Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η Έλενα Παπαρίζου, οι ΟΝΙRAMA και ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm "φυσικά μαζί" στην μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού!!!

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010, στις 9:30 μ.μ., η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό show με τραγούδια από όλη την καριέρα της ενώ, για πρώτη φορά, θα απολαύσουμε ζωντανά πολλά τραγούδια από το νέο cd της «ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ». Οι ΟNIRAMA, πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι, πιο ποιοτικοί από ποτέ, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην μέχρι τώρα δισκογραφία τους, αλλά και σε διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, που αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό και όχι μόνο. Μοναδική, προβλέπεται η στιγμή που η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και ΟΙ ONIRAMA, για πρώτη φορά, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να εκτινάξουν το πάρτι στον αέρα!!!

Την πιο ακριβή παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στα πλαίσια ελληνικής περιοδείας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι οι θεατές στο Θέατρο Πέτρας. Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm είναι χορηγός επικοινωνίας της καλοκαιρινών εμφανίσεων της Έλενας Παπαρίζου και των Onirama και ετοιμάζει πάρα πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού που παίζει πάντα την καλύτερη ελληνική μουσική.

Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm διοργανώνει ένα super
PRESHOW PARTY στον συναυλιακό χώρο που θα τα έχει όλα: live radio show, meet  & greet, αποκλειστικές συνεντεύξεις, live in act και πολλά ακόμα happenings «φυσικά μαζί» με το Ήβη Fruitea.

Συντονιστείτε καθημερινά σε όλες τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές, κερδίστε VIP προσκλήσεις και meet & greet passes για να παρακολουθήσετε τη μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, την Τέτάρτη 30 Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ. και να συναντήσετε από κοντά την Έλενα Παπαρίζου και τους Onirama!

Έλενα Παπαρίζου & Onirama «Φυσικά μαζί» Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας, Πετρούπολη
Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 I Θέατρο Πέτρας
PRESHOW PARTY I
Ώρα 22:00ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ & ONIRAMA LIVE I Ώρα 21:30 Προπώληση εισιτηρίων: Δισκοπωλεία Metropolis, Cine Πετρούπολις, Λ. Πετρουπόλεως 168 - 210 5012391

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...