Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σφοδρή επίθεση Διαμαντάκου στην Κορομηλά

Ανέβασε την θερμοκρασία στο κανάλι της Κάντζας η κριτική της Πόπης Διαμαντάκου για την Ρούλα Κορομηλά και το «Greek Idol», καθώς ήταν -για ακόμα μια φορά- σφοδρότατη!

H κ. Διαμαντάκου στο άρθρο της με τίτλο «Βαλάντωσε το φιλοθέαμον» χαρακτήρισε «θρίαμβο του στυλίστα» το talent show… ειρωνικά βεβαίως – βεβαίως, ενώ υποστήριξε ότι «το «Greek Idol» ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από talent show. Τι ήταν»;

«Ήταν σίγουρα η ευκαιρία της Ρούλας Κορομηλά να επανενταχθεί στην καινούργια εποχή της τηλεόρασης», αναφέρει και προσθέτει: «Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί. Το μόνο που πέτυχε ήταν να εμφανιστεί αγκιστρωμένη στην παλιά της εικόνα, να αγωνίζεται να επιβληθεί σαν η κυρίαρχος του παιχνιδιού, παραμερίζοντας τους κανόνες του τάλεντ σόου για να επιβάλλει τους δικούς της, μιας άλλης εποχής, μια άλλης τηλεόρασης, εκείνης που υπηρέτησε κάποτε και που πλέον βρίσκεται σε παρακμή».

Η κ. Διαμαντάκου αναφέρθηκε και στην κριτική επιτροπή μιλώντας για «τον θρίαμβο της παρεούλας, του κυκλώματος των ομοίων», που προκαλούν πλήξη.

Μάλιστα συνοψίζοντας τα όσα απέμειναν από το reality η γνωστή κριτικός απεφάνθη ότι ήταν: οι στυλιστικές ακρότητες της Κορομηλά, οι λευκασμένες οδοντοστοιχίες μελών της κριτικής επιτροπής που θύμιζαν λευκούς φράχτες από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» και άλλα παρόμοια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...