Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Έτοιμη τηλεταινία για τα «Μυστικά της Εδέμ»


Των φρονίμων τα παιδιά πριν… πεινάσουν μαγειρεύουν. Τη συμβουλή αυτή ακολούθησαν και η Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση ολοκληρώνοντας το σενάριο της τηλεταινίας που θα ανοίξει τον τρίτο και τελευταίο κύκλο των «Μυστικών της Εδέμ» στις 19 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, έχουν γράψει και τα εννέα πρώτα επεισόδια της σειράςαφού με το φετινό φινάλε οι δυο σεναριογράφοι όχι μόνο δεν σήκωσαν κεφάλι αλλά «έπεσαν με τα μούτρα» στη συγγραφή των πρώτων επεισοδίων του τρίτου κύκλου.

Έτσι, όσο οι ηθοποιοί του επιτυχημένου σίριαλ έκαναν διακοπές και βουτιές ανά της Ελλάδα Ακρίτα και Κυρίτσης δούλευαν πυρετωδώς. Επειδή όμως γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος, το συγγραφικό δίδυμο θα πάει διακοπές από Αύγουστο σε αντίθεση με τους πρωταγωνιστές της σειράς που από Τρίτη 17 Αυγούστου θα πρέπει να έχουν επιστρέψει για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου.

Μένει λοιπόν να δούμε από χειμώνα τι «καρπούς» θα αποδώσουν οι κόποι της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση που απ΄ότι λέγεται έκαναν τα… καλυτερότερα με την ομάδα τους για να μας απογειώσουν όσο ποτέ!

Πηγή: ΤV ZAΠΙΝΓΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...