Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

«Food and the city» στο Mega


Δεν μας έφτανε το «Sex and the city»,που το είδαμε και το ξαναβλέπουμε ως σήριαλ, ταινία, τσόντα (με την Ντούβλη) και παραλλαγή του θα δούμε ως... ριάλιτι αλλά και ως εξελληνισμένο σήριαλ. Τώρα έχουμε και το... «Food and the city», το οποίο πάντως καμία σχέση δεν θα έχει με την Κάρι και τις φίλες της πέραν του... τίτλου.

Τι είναι το «Food and the city»; Η νέα εκπομπή μαγειρικής που ετοιμάζει το Mega, το οποίο φαίνεται ότι δεν θέλει να καθίσει μόνο με το «Master Chef» που θα παρουσιάσει η Ευγενία Μανωλίδου. Έτσι, ήδη ξεκλινησε γυρίσματα και άλλη εκπομπή μαγειρικής για το κανάλι με αυτόν, έχοντας αυτόν τίτλο και κεντρικό παρουσιαστή τον Βασίλη Καλλίδη, σεφ του«Όμορφου Κόσμου».

Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ του ο «Ελεύθερος Τύπος», σε κάθε επεισόδιο της νέας εκπομπής θα μαγειρεύει με τη βοήθεια του σεφ και ένας επώνυμος. Σκηνοθέτης της εκπομπής ανέλαβε ο Κώστας Αυγέρης, που έχει την εμπειρία του «Μπουκιά και συχώριο» του Ηλία Μαμαλάκη. Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει τα πρώτα γυρίσματα σε Πλάκα, Μοναστηράκι και τα στέκια του Ψυρρή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...