Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησαν οι οντισιόν του Χ-Factor 3

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του X-Factor 3 και σύσσωμη η ομάδα των κριτών που παραμένει ίδια με πέρυσι ταξίδεψε στην Κύπρο για τις οντισιόν οι οποίες θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι ώστε να είναι όλα έτοιμα από Σεπτέμβριο.

Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Λεβέντης, Νίκος Μουρατίδης και Γιώργος Θεοφάνους παραμένουν κοινή ομάδα στην κριτική επιτροπή του talent-show με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Σαν να μην πέρασε μια μέρα λοιπόν για το X-Factor που όπως δήλωσε και η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Όταν κάτι είναι επιτυχημένο δεν χρειάζεται αλλαγή. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε χαρούμενοι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Λεβέντης που αν και επιμένει και αυτός στην παλιά καλή και δοκιμασμένη συνταγή, αναφέρει ότιθα γίνουν κάποιες αλλαγές στη συμμετοχή του Σάκη και των κριτών που θα κάνουν το show πιο ενδιαφέρον. Άλλωστε όπως δηλώνει και ο ίδιος: «Ψάχνω τοstar qualityτων παιδιών και φέτος θα παλέψω να είμαι νικητής».

Όσο για τους δυο «κακούς» της κριτικής επιτροπής, τον Γιώργο Θεοφάνους και τονΝίκο Μουρατίδη, φαίνεται πως μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνεαφού όπως δήλωσε ο συνθέτης: «Θα μου έλειπε πολύ ο Μουρατίδης αν δεν ήταν στην κριτική επιτροπή. Πάμε να σκίσουμε».

O Nίκος Μουρατίδης από την άλλη μας προϊδεάζει να περιμένουμε «κόντρες» με τον Γιώργο θεοφάνους από τη νέα σεζόν αφού όπως λέει και ο ίδιος: «Με τον Θεοφάνους δεν θα συμφωνήσω ποτέ. Μας χωρίζει μια άβυσσος. Άλλωστε χωρίς διαφωνία είναι «σούπα».Απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν εκτός X-Factor, ο Νίκος Μουρατίδης απαντά αφοπλιστικά: «Δεν γίνεται X-Factor χωρίς εμένα. Ή θα άλλαζε όλη η ομάδα ή κανείς».

Τα παρασκήνια του τρίτου X-Factor θα τα παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιανός και η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των κριτών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...