Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η «Νόρα» από τα «Μυστικά της Εδέμ» αποκαλύπτεται


Η Αντιγόνη Δρακουλάκη γνωστή από το ρόλο της ως «Νόρα» στην καθημερινή επιτυχημένη σειρά του Mega, «Τα Μυστικά της Εδέμ», μπορεί να απολαμβάνει αυτόν τον καιρό τις διακοπές της, όμως όπως η ίδια λέει ανυπομονεί να αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα…

Το μυστικό της επιτυχίας των «Μυστικών της Εδέμ» είναι για την ηθοποιό «ο Γιώργος Κυρίτσης και η Έλενα Ακρίτα που έχουν γράψει αυτό το εκπληκτικό κείμενο και φυσικά όλοι οι σκηνοθέτες, όλο το team, το κανάλι, που έχουν κουραστεί κι έχουν υποστηρίξει αυτή τη δουλειά. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έχοντας θετική ενέργεια και αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για μία συλλογική δουλειά».

Τι όμως την δίδαξε αυτή η συνεργασία;;; «Με δίδαξε ότι οι πραγματικά ευφυείς είναι και γενναιόδωροι. Οι πραγματικά ταλαντούχοι είναι εν τέλει ακομπλεξάριστοι. Είναι συγκηνητικό το πώς η παρατήρηση του καθενός συζητιέται. Καμία κουβέντα ή λέξη δεν πέφτει κάτω. Δίνεται σημασία σε όλα και σε όλους, όλοι έχουν λόγο, η δημιουργία αγκαλιάζεται και είναι σχεδόν μαγικό το πώς αυτή μεταλλάσσεται και προκύπτει η έκπληξη».

Η Αντιγόνη όμως μας αποκαλύπτει τα στοιχεία που αγαπά στη «Νόρα»… «Στην Νόρα αγάπησα το ότι είναι έξυπνη, αυτοδημιούργητη, ακομπλεξάριστη. Έχει μπρίο και κότσια». Η Αντιγόνη θεωρεί πως ο ρόλος που υποδύεται, είναι δικός της άνθρωπος και όπως χαρακτηριστικά λέει τον «πονάει». «Συχνά μας ακούνε στα γυρίσματα να μαλώνουμε με τον Παναγιώτη και ο καθένας μας να υπερασπίζεται με πάθος και εμμονή τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα που υποδύεται, θεωρώντας ότι η αντίδρασή του είναι απόρροια της ακραίας συμπεριφοράς του άλλου».

Τέλος η ηθοποιός μας μιλάει και για τη σχέση «Λουκά-Νόρας». «Από τη μία υπάρχει έντονος ερωτισμός, που έχε περάσει από διάφορα… χρώματα, και από την άλλη θεωρώ ότι έχουν όντως κάτι κοινό. Είναι από την ίδια πατίνα».

Όσο για το μότο της…«Όλα είναι εφήμερα»… Αυτή η έκφραση δεν την μελαγχολεί την Αντιγόνη. Ίσα ίσα… Την κάνει να «μπαίνει στο καινούργιο με τη χαρά και την αχόρταγη διάθεση του παιδιού για παιχνίδι»!!!

Πηγή: Τηλέραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...