Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

«ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ» -«CSI: Νέα Υόρκη: στον τόπο του εγκλήματος» & «ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ : ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ» στον ΣΚΑΙ


«Θανατηφόρες μέδουσες », «CSI: Νέα Υόρκη: στον τόπο του εγκλήματος»  και  «Καρχαρίες : στις θάλασσες του τρόμου» (φωτό αριστερά)  προβάλλει  η τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Τετάρτη   στις 22.00 και 23.00 και  24.00 αντίστοιχα.

Στις  22.00  το ντοκιμαντέρ  « ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ».

Οι βορειοανατολικές ακτές της Αυστραλίας είναι ένας επίγειος παράδεισος, αποτελούμενος από ολόχρυση άμμο και καταγάλανα νερά. Κάτω από την επιφάνεια του νερού, όμως, ζει ο πιο αδίστακτος δολοφόνος του θαλάσσιου βασιλείου, που ξεπερνά ακόμα και τον μεγάλο λευκό καρχαρία! Είναι η μέδουσα Irukandji, ένα μικροσκοπικό τμήμα «ζελέ» που αποδεσμεύει το άκρως θανατηφόρο τοξικό δηλητήριό του κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τα θύματά του!

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί την προσπάθεια των επιστημόνων να μάθουν περισσότερα για τον μικροσκοπικό αυτό δολοφόνο και να βρουν το αντίδοτο στο δηλητήριό του. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει πρώτα να τον πιάσουν!
  
Στις 23.00 θα προβληθεί  άλλο ένα επεισόδιο της σειράς «CSI NEW YORK:Στον τόπο του εγκλήματος» .
 
Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος των ντετέκτιβ της Υπηρεσίας Εξιχνίασης Εγκλημάτων ξεδιπλώνεται στην οθόνη, καθώς η ομάδα του CSI χρησιμοποιεί τις καλύτερες επιστημονικές και τεχνικές μεθόδους τόσο στα εργαστήρια όσο στον τόπο του εγκλήματος για να λύσει τους γρίφους και να συλλάβει τους εγκληματίες.

Στο σημερινό επεισόδιο: Οι ντετέκτιβ του CSI ερευνούν το θάνατο ενός γνωστού αρχαιολόγου, όταν η Στέλλα δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της λόγω της ανακάλυψης ενός αρχαίου ελληνικού νομίσματος που είχε ανακαλύψει ο αρχαιολόγος.
 
Στις 24.00 ένα ντοκιμαντέρ που καθηλώνει , «ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ : ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ »  .

Οι καρχαρίες κυνηγούν σε κοπάδια, όπως τα λιοντάρια και οι λύκοι, ή όχι; Επιζητούν όντως την ανθρώπινη σάρκα; Οι επιθέσεις καρχαριών είναι όντως σε ανοδική πορεία; Ποια είναι η αλήθεια για τους ανθρωποφάγους καρχαρίες; Το ντοκιμαντέρ ξεδιαλύνει το τοπίο και καταρρίπτει τους μύθους για τα άκρως επικίνδυνα αυτά ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...