Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Μια από... «τα ίδια » στο x-factor 3!

 Η κριτική επιτροπή που μετέτρεψε την ίντριγκα σε καλλιτεχνική ευαισθησία και πάλι κοντά σας…

Θεοφάνους, Μουρατιδης, Γκαγκάκη, Λεβέντης, παραμένουν  στην επιτροπή του x-factor 3… Πέμπτη καρέκλα δεν χωράει. Ο Ψινάκης  τελικά δε θα «συναντηθεί» επαγγελματικά πάλι με τον Σάκη!

«Νομίζω ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν επρόκειτο να είναι ποτέ στο x-factor τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ. Ο Ηλίας είναι μία μοναδική προσωπικότητα που νομίζω ότι πρέπει να την εκμεταλλευτεί κανείς τηλεοπτικά σε κάτι τελείως διαφορετικό. Νομίζω ότι ήδη συζητάνε μήπως υπάρξει κάποια ζουμερή ιδέα» δήλωσε η Γκάγκακη στην εκπομπή Ellate.

Προσεχώς θα πέσουν και οι υπόγραφες ! Παρουσιαστής παραμένει ο Σάκης Ρούβας.

Αλλαγές όμως έχουμε στο backstage… Ο Λιανός παραμένει. Η Δέσποινα Καμπούρη φεύγει, η Μαίρη Συνατσάκη που τη βλέπουμε κάθε  πρωί στο Εllate έρχεται.

Αρκεί κάποιος να της το πει γιατί αρχίζουν τα γυρίσματα ανεύρεσης σπάνιων ταλέντων και πρέπει να φτιάξει βαλίτσα:  «Ξέρω ότι έκανα ένα δοκιμαστικό αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο, δεν ξέρω τι έχει γίνει.» είπε η Συνατσάκη.

Για τα backstage του x-factor ακούστηκε αρχικά το δίδυμο Σάββας Πούμπουρας - Λυδία Παπαϊωάννου.  Ο  Σάββας μετά το dancing ακούγεται για όλα.

Επίσης η Μαίρη το έχει μελετήσει καλυτέρα  το x-factor… στο  Νίκο Μουρατίδη έχει κάνει διατριβή, μέχρι και τους μορφασμούς του μιμείται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...