Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Αννα Χατζησοφιά: Αντιδράσεις για τουρκικό σίριαλ

Στο χορό…των τουρκικών σειρών και πάλι τα κανάλια, μετά την μεγάλη επιτυχία του σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες». 
 
Όπως ξέρουμε ήδη τα δύο μεγάλα κανάλια ΑΝΤ1 και Mega εχουν κλείσει τηλεοπτικές παραγωγές της γειτονικής Τουρκίας. . Εχοντας μια εικόνα για το τι θα δούμε τουλάχιστον στο κανάλι του Αμαρουσίου, η γνωστή σεναριογράφος μέσω προσωπικής της σελίδας στο διαδίκτυο εκφράζει την αγανάκτηση της. 
 
Γιατί; θα το μάθετε παρακάτω: «Το καινούργιο Τούρκικο σήριαλ που αγόρασε ο Αντέννα για το οποίο κονταροχτυπήθηκε με το Mega, έχει λέει σκηνές γυρισμένες στα Κατεχόμενα. Μπράβο παιδιά αγοράστε και καμιά ταινία για τον Αττίλα Κύπρου κι όλο και κάποιο Σκοπιανό σηριαλάκι θα υπάρχει που θα διεκδικεί τη Θεσσαλονίκη για Χαμένη Πατρίδα. Τρέξτε να προλάβετε!» λέει στο status της στο facebook η σεναριογράφος Αννα Χταζησοφιά. 
 
Απαντώντας μάλιστα και σε φίλους της εξηγεί “Δεν πιστεύω ότι θα πήγαινε άπατο, γιατί έχει πολλές αρετές. Ισχυρή κεντρική ιστορία, καλούς ηθοποιούς και τρομερή παραγωγή, που εδώ θα κάναμε τούμπες να την έχουμε. Αλλά έχει και εθνικιστικές μαύρες τρύπες. Το σήριαλ που αγόρασε για την χειμερινή σαιζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκηνές στα Κατεχόμενα...

ΠΗΓΗ gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...