Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Ψαλίδι» στις αμοιβές των τηλε-αστέρων


Η νέα τηλεοπτική σεζόν μόλις ξεκίνησε.

Ωστόσο η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα κασέ και τις αμοιβές πολλών τηλε-αστέρων που βλέπουν τις απολαβές τους να μειώνονται αισθητά σε σχέση με το παρελθόν. Τα «χρυσά» συμβόλαια ανήκουν πλέον σε άλλες εποχές και αν όχι όλες, τουλάχιστον οι περισσότερες εκπομπές μειώνουν τα budgets τους, καθώς το… ταμείον είναι μείον!

Η εκπομπή Super Star παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ, με τις μειώσεις σε μισθούς και προϋπολογισμούς παραγωγών, σύμφωνα με το οποίο: Τόσο το x-factor, όσο και ο παρουσιαστής του Σάκης Ρουβάς, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής έχουν υποστεί μείωση 20% στις απολαβές τους. Σε ό,τι αφορά το πρωινό του Ant1, οι πληροφορίες θέλουν την συνολική αμοιβή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου μαζί, να μην ξεπερνά τα 5.000 ευρώ. Μείωση έχει υποστεί, όμως το budget και της εκπομπής του Alpha «Μες στην καλή χαρά». Μάλιστα, ενώ πέρυσι η εκπομπή είχε δύο αρχισυντάκτες, φέτος, θα έχει μόνον έναν.

Σύμφωνα πάντοτε με το Super Star, η συνολική αμοιβή των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά στο Mega, θα ξεπερνά τα 20.000 ευρώ, η Ευγενία Μανωλίδου θα πάρει 60.000 ευρώ για τέσσερις μήνες (για το master chef), ενώ η μηνιαία αμοιβή της παρουσιάστριας του ριάλιτι μαγειρικής του Ant1 Νάντιας Μπουλέ, θα ανέρχεται στα 3.000 ευρώ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...