Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Το «Gumus» ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες με υψηλή τηλεθέαση

Οι πρωταγωνιστές του Gumus
Σας το είχαμε πει από πέρσι ότι το «Gumus» είναι η νέα χρυσή σειρά του Μακεδονία TV, που θα συνεχίσει και στον ΑΝΤ1.

Είναι προφανές ότι οι τουρκικές ιστορίες είναι προσφιλείς στο ελληνικό κοινό και αυξάνουν θεαματικά τον μέσο όρο των καναλιών.

Η Γκιουμούς και ο Μεχμέτ κατάφεραν μέσα στις τέσσερις πρώτες κιόλας μέρες προβολής τους να ανεβάσουν την τηλεθέαση του σταθμού της Θεσσαλονίκης, που από το 0,2% κατάφερε να κατακτήσει ποσοστά 2,2% αλλά και 3%.

Η γεμάτη αντιξοότητες ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές τον ζάμπλουτο Μεχμέτ και την Σταχτοπούτα Γκιουμούς, έχει κερδίσει πολλούς από τους τηλεθεατές του Μακεδονία TV όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην περίπτωση της ιστορίας «Χίλιες και μια νύχτες».

Στους αναλυτικούς πίνακες της τηλεθέασης της AGB για το Μακεδονία TV βλέπουμε ποσοστά από 0,0% μέχρι και 0,8% όσον αφορά τα συγκεντρωτικά νούμερα της ημέρας ανά ώρα. Όσον αφορά όμως τη διάρκεια 20:30 με 21:30, οπότε προβάλλεται το τουρκικό «Gumus», τα ποσοστά ανεβαίνουν στο 2,0% και 2,2%, ενώ όσο αφορά τα νεανικά κοινά 15-44, τα ποσοστά έφτασαν το 3,3%.

Αυτό ορίζεται ως υπέρ δεκαπλασιασμός για το κανάλι της Θεσσαλονίκης, που είχε να δει αυτά τα ποσοστά από την προβολή της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες».

Να σκεφτείτε΄πόσο θα ανέβει η τηλεθέαση όταν θα το μάθουν ακόμη περισσότερες τηλεθεάτριες και θα τελειώσει και το «Χίλιες και μία Νύχτες» που τώρα ακόμη διεκδικεί κι αυτό τηλεθέαση.

Το μυστικό της επιτυχίας του Gumus είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του «Χίλιες και μια νύχτες».
Οικογενειακές αξίες, πάθη, έρωτες, ίντριγκες και δράμα για μια σειρά που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο.

Το Gumus είναι σαφώς ανώτερο του απογευματινού Kismet όχι μόνο ως προς την ποιότητα, αλλά και την πλοκή και γι’ αυτό ξεχωρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...