Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Σερέφ ανάμεσα σε Μεχμέτ και Γκιουμούς

Γκιουμούς και σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. To νέο επεισόδιο έχει πολλές ανατροπές μια και η Γκιουμούς είναι πολύ αγχωμένη για τη νέα κολεξιόν με μπλουζάκια που έχει σχεδιάσει και ο Μεχμέτ προσπαθεί να τη στηρίξει. Ο Ενγκίν ενθουσιάζεται με τα σχέδια της Γκιουμούς και οργανώνει τη παρουσίασής τους.

Η Σερέφ, παρακολουθεί τη νύφη της να συνομιλεί με τον Ενγκίν, παρεξηγεί τη σχέση τους και μεταφέρει τις υποψίες της στο Μεχμέτ. Ο Γκιοκχάν μαθαίνει ότι η Μπαχάρ έκανε έκτρωση, πηγαίνει στην έπαυλη και ξεκινάει μεγάλο καβγά μαζί της. Η Μπαχάρ κατηγορεί τη Γκιουμούς και δεν της συγχωρεί ότι αποκάλυψε στον Γκιοκχάν το μυστικό της έκτρωσης.

Ο Ταρίκ σχεδιάζει την επόμενη εξαγωγή ναρκωτικών με τα φορτηγά της εταιρείας Σάντογλου και για να κερδίσει τη Μπαχάρ της πυροδοτεί το μίσος εναντίον του Μεχμέτ και της Γκιουμούς. Το ίδιο προσπαθεί και με τον Μπερκ, ο οποίος όμως δεν πείθεται τόσο εύκολα όσο η αδερφή του.

Ο Μεχμέτ Φικρί δεν συγχωρεί την κόρη του, Γκιουλσούν, και η στάση του παραμένει σκληρή: απαιτεί να χωρίσει η Γκιουλσούν με τον Ταρίκ, να επιστρέψει στην έπαυλη και να ξεχάσει τον Ντογούς. Η Γκιουλσούν νιώθει διχασμένη ανάμεσα στην οικογένειά της και τον Ντογούς.

Η Γκιουμούς έχει αγωνία για την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν, ενώ η Μπαχάρ κανονίζει να συμπέσει η παρουσίαση της κολεξιόν της Γκιουμούς με την παρουσίαση της κολεξιόν της εταιρείας Σάντογλου. Οι καλεσμένοι δεν προλαβαίνουν να πάνε στην παρουσίαση της Γκιουμούς, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ελάχιστοι τη μέρα του ντεφιλέ. Ο Ενγκίν και η Γκιουμούς απογοητεύονται πάρα πολύ, ενώ η Γκιουμούς αποφασίζει να ζητήσει τον λόγο από τη Μπαχάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...