Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Γκιουμούς: Ο Μεχμέτ εκπλήσσει τη Γκιουμούς

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και σήμερα ΠΕΜΠΤΗ από το MAKEDONIA TV. 

Η Γκιουμούς περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον Ενγκίν, λόγω της επαγγελματικής τους συνεργασίας. Η κατάσταση αυτή οδηγεί τον Μεχμέτ στα όριά του. Η Σερέφ προσκαλεί τον Ενγκίν σε οικογενειακό τραπέζι. 

Εκεί ο Ενγκίν αποκαλύπτει την οικονομική απάτη που έγινε σε βάρος της Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ και ο Μεχμέτ Φικρί, προσφέρονται να στηρίξουν οικονομικά την Γκιουμούς και απογοητεύονται όταν η ίδια επιλέγει να δεχτεί τη βοήθεια του Ενγκίν. Αμέσως, μετά το δείπνο ο Μεχμέτ μαλώνει με την Γκιουμούς λόγω του Ενγκίν.

Η Πινάρ κι ο Ονούρ μαλώνουν συνεχώς, με αποτέλεσμα να φύγει ο Ονούρ από το σπίτι και να μείνει σε ξενοδοχείο, ενώ αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. Ο Ταρίκ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη Μπαχάρ στις παράνομες δουλειές του. Ο Μεχμέτ περιορίζει τις αρμοδιότητες της Μπαχάρ στην εταιρεία, γεγονός που προκαλεί την έκρηξη της.

Ο Ταρίκ θέλει να κερδίσει η εταιρεία Σάντογλου τον διαγωνισμό που έχει προκηρυχθεί, για να συνεχίσει ανενόχλητος το εμπόριο ναρκωτικών. Ως και ο Μεχμέτ εκπλήσσεται με την άνεση που η εταιρεία του κερδίζει. Ο Ταρίκ μαθαίνει ότι η μητέρα του Ντογούς αναρρώνει και θα επιστρέψει στην Τουρκία. Η Γκιουλσούν και ο Λεβέντ έρχονται πιο κοντά. Ο Ταρίκ παρακολουθεί την κατάσταση και κάνει ότι μπορεί για να πληγώσει την Γκιουλσούν.

Η Γκιουμούς διοργανώνει δεύτερο ντεφιλέ, αλλά οι παραγγελίες για τα σχέδιά της απέχουν πολύ από τις προσδοκίες της. Σκέφτεται μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, μόνο που αυτήν τη φορά τα σχέδια τής χαλάει ο Μεχμέτ με ένα ταξίδι-έκπληξη που έχει κανονίσει να πάνε οι δυο τους μήνα του μέλιτος στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...