Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

GUMUS: Ο Μεχμέτ σε κρίση ζήλιας

Γκιουμούς  και σήμερα ΤΡΙΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ένα ακόμη δραμτικό επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς. 

Ο Μεχμέτ μαθαίνει ότι ο Ενγκίν έκανε επαγγελματική πρόταση στην Γκιουμούς και παθαίνει κρίση ζήλιας. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του Μπερκ και του Ονουρ, επιστρέφουν στη Γκιουμούς την επωνυμία του εργαστήριου της. 

Η Γκιουμούς ανακοινώνει στο Μεχμέτ τη συνεργασία της με τον Ενγκίν, και εκείνος προσπαθεί να κρύψει την ζήλια του, ενώ αποφασίζει να ερευνήσει το παρελθόν του Ενγκίν.

Ο Ταρίκ μέσω της εμπορία μαρμάρου του ομίλου Σάντογλου διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κρύβοντας τα στα λάστιχα των φορτηγών τη εταιρείας τα ναρκωτικά ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Η πρώτη του επιχείρηση στέφεται με επιτυχία αλλά ο Μεχμέτ Φικρί, τον προειδοποιεί σε πολύ αυστηρό τόνο να μείνει μακριά από την οικογένεια και την εταιρεία του.

Ο πατέρας της Ρουκιγέ εμφανίζεται στην Κωνσταντινούπολη, γεγονός που υποχρεώνει τον Μεχμέτ να παντρέψει με συνοπτικές διαδικασίες τους φυγάδες. Η Σερέφ γίνεται έξαλλη. Η Πινάρ και ο Ονούρ μαλώνουν συνεχώς, γι' αυτό αποφασίζουν να πάνε σε σύμβουλο γάμου, ενώ η Γκιουμούς είναι απασχολημένη με τον σχεδιασμό της νέας της κολεξιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...