Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η Γκιουμούς δεν τα παρατάει

Γκιουμούς και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.  Η Γκιουμούς καταρρέει μετά τα νέα που μαθαίνει από τον Μεχμέτ. Ο Μεχμέτ θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την προηγούμενη αποβολή της Γκιουμούς.

Ο Μεχμέτ Φικρί χαίρεται που η οικογένεια θα αποκτήσει άλλο ένα εγγόνι και θέλει να κάνει έκπληξη στον Μεχμέτ και στην Γκιουμούς. Επιδιορθώνει την παιδική κούνια του Μεχμέτ και τη βάζει στο δωμάτιό τους. Μόνο που η έκπληξη έχει τραγική κατάληξη.

Το νέο ότι η Γκιουμούς δεν μπορεί να κάνει παιδιά έχει επίδραση βόμβας στην έπαυλη. Όλοι στενοχωριούνται, μα πιο πολύ απ' όλους ο Μεχμέτ Φικρί. Μόνο που η Γκιουμούς αποφασίζει να μην τα παρατήσει μόλις βλέπει την παιδική κούνια. Η ελπίδα παρασύρει και τον Μεχμέτ. Ο Ενγκίν μαθαίνει επίσης ότι η Γκιουμούς δεν θα κάνει αμέσως παιδί και χαίρεται ολόψυχα.

Στο σπίτι της Γκιουλσούν μπαίνει κάποιος ληστής και τραυματίζεται. Αυτό το γεγονός γίνεται η αφορμή για τα βρει η Γκιουλσούν με τον πατέρα της. Η Γκιουλσούν με τον Ντογούς μετακομίζουν στην έπαυλη μετά από επιθυμία του πατέρα της. Κρύβει όμως τον γάμο της με τον Λεβέντ.

Η Μπαχάρ συστήνει τον Γκιοκχάν στον Ταρίκ, η γνωριμία όμως δεν θα έχει αίσιο τέλος. Σε μια κουβέντα του ο Ταρίκ, άθελά του αναφέρει το όνομα του Τζεβντέτ. Ο Ταρίκ φοβάται μήπως ο Γκιοκχάν αποκαλύψει τις παρανομίες του, γι' αυτό μιλάει με τον Τζεβντέτ και του ζητάει να εκφοβίσει τον Γκιοκχάν. Ο Γκιοκχάν καλεί τον Μεχμέτ σε δείπνο θέλοντας να μοιραστεί τις υποψίες του μαζί του. Στην έξοδο πέφτουν πάνω σε ένοπλους άντρες που τραυματίζουν τον Μεχμέτ.

Ο Μπερκ παραδέχεται τελικά στην αδερφή του ότι είναι μπλεγμένος στην παρανομία και της αποκαλύπτει ότι ο Ταρίκ πρώτα τον βοήθησε και μετά τον εκβίασε. Η Μπαχάρ πηγαίνει να ζητήσει τον λόγο από τον Ταρίκ και μαθαίνει ένα μυστικό που της έκρυβαν χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...